Τα 4 ζώδια που είναι ακούραστα στο σεξ!

Τα 4 ζώδια που είναι ακούραστα στο σεξ!

Είναι αχόρταγα, ακούραστα, με υψηλές αντοχές και θα το διαπιστώσεις!

Σου έχουν πει ποτέ ότι έχεις υπερβολικά υψηλή λίμπιντο; Ή μήπως ο/η ερωτικός σου σύντροφός δεν έχει την ικανότητα να ακολουθήσει τον σεξουαλικό σου ρυθμό; Τότε είναι αρκετά πιθανό να ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, δηλαδή να έχεις γεννηθεί έτσι. Και είσαι πολύ τυχερός/ή, επειδή, πέρα από την απόλαυση που είναι και το ζητούμενο, το να κάνεις συχνά σεξ έχει άπειρα οφέλη για την σωματική και την ψυχική σου υγεία, σύμφωνα με ποικίλες ιατρικές έρευνες για τις οποίες σίγουρα θα έχεις ακούσει ή διαβάσει. Όσο πιο πολύ σεξ κάνεις λοιπόν, τόσο πιο υγιής είσαι, αρκεί να τηρείς τους κανόνες υγιεινής, προφανώς.

Αν λοιπόν συμβαίνει να ανήκεις σε ένα από τα ακόλουθα ζώδια, τότε είναι πολύ πιθανό να είσαι προικισμένος/η με τις υψηλότερες σεξουαλικές επιδόσεις. Οπότε, συνέχισε (με ασφάλεια και υπευθυνότητα, παρακαλώ) και θα έχεις τις ανταμοιβές που προαναφέρθηκαν.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι γνωστός για το περιπετειώδες πνεύμα, τον ενθουσιασμό και την εμφανώς αστείρευτη ενέργειά του, και όπως μπορείς εύκολα να υποθέσεις, είναι επίσης «τέρας» στο σεξ. Οτιδήποτε κι αν θέλει ένας Κριός, το πιο πιθανό είναι να το πάρει, επειδή δεν φοβάται να το κυνηγήσει. Όταν...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr