Εφτά μυστικά για να έρθεις κοντά με τον σύντροφό σου!

Εφτά μυστικά για να έρθεις κοντά με τον σύντροφό σου!

Υπόσχονται, σε βάθος χρόνου, να σας φέρουν ακόμη πιο κοντά, γιατί όχι και μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους, που έχουν να αντιμετωπίσουν πολύ από εμάς, πριν περάσουν στο επόμενο βήμα με τη σχέση τους, είναι αυτός της δέσμευσης. Παρότι πολλοί ισχυρίζονται πως οι άντρες είναι εκείνοι που παρουσιάζουν εντονότερα αυτή τη φοβία, εμείς οι γυναίκες δεν πάμε πίσω. Η διαφορά είναι ότι εμείς αισθανόμαστε κάπως πιο σίγουρες για τα συναισθήματά μας, οπότε μας είναι ευκολότερο να επενδύσουμε συναισθηματικά στον άλλο και να σταθεροποιηθούμε πιο άμεσα από ότι εκείνος.

Ένας ακόμη λόγος, που οι άντρες δυσκολεύονται να δεσμευτούν το ίδιο γρήγορα με μία γυναίκα, είναι η αβεβαιότητα που τους προκαλεί το μέλλον. Ο φόβος πως ίσως δεν μπορέσουν να φανούν επαρκείς στις απαιτήσεις της συντρόφου και τελικά απογοητεύσουν τη γυναίκα που τους επέλεξε για να περάσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους.

Ακριβώς γι’ αυτό, εάν νιώθεις πανέτοιμη να πραγματοποιήσεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου, αλλά ανησυχείς πως ο φίλος σου δεν είναι το ίδιο προετοιμασμένος, μπορείς να εμπιστευτείς την Ανάλυση Σχέσης του Astrology.gr, η οποία θα σου λύσει όλους τους προβληματισμούς που αφορούν στο μέλλον της σχέσης σου.

Σε κάθε περίπτωση, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει 7 τρόπους, που υπόσχονται, σε βάθος χρόνου, να σας φέρουν ακόμη πιο κοντά, γιατί όχι και μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr