Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Αύγουστο

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Αύγουστο

Μήπως και το δικό σου βρίσκεται ανάμεσά τους;

Όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές, για ορισμένους ένας μήνας είναι καλός, ενώ για άλλους όχι. Το ίδιο ισχύει και για τον Αύγουστο που φέρνει αναστάτωση στη ζωή συγκεκριμένων ζωδίων. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά, δε χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα ανακύψουν με ψυχραιμία και αισιοδοξία!

Τα ζώδια που θα βιώσουν έναν δύσκολο Αύγουστο είναι τα εξής:


Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες


ΚΡΙΟΣ: Απόλυτες καταστάσεις

Το ότι ο Άρης θα συνεχίσει να είναι στο ζώδιό σου για αρκετό καιρό το έχεις εμπεδώσει. Το θέμα είναι ότι τον Αύγουστο, έχοντας έντονες πολεμικές διαθέσεις, θα πάει να τα βάλει με τον Δία, τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω αντίστοιχα κι εδώ τα πράγματα τείνουν να ξεφύγουν από κάθε έλεγχο, για σένα που ανήκεις στο γ' δεκαήμερο, καθώς στη μπουνιά τη δική σου οι συγκεκριμένοι "κύριοι" θα τραβήξουν όπλο. Τι να κάνεις όμως σε αυτή την περίπτωση; Να μην αντιδράσεις και να δέχεσαι κατηγορίες και ύπουλα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη; Ή ταν ή επί τας! Το θέμα είναι να μην πας ηρωικά μαχόμενος... Να κινηθείς ναι, αλλά να έχεις στόχο και στρατηγική και να κατατροπώσεις τον αντίπαλό σου, που στη συγκεκριμένη περίπτωση θα είναι κάποιο πρόσωπο από ή σχετικό με τον επαγγελματικό σου χώρο. Να ξεβρωμίσεις τον τόπο αλλά να ξέρεις, επίσης, ότι είναι πολύ πιθανό όλα να διαλυθούν, όπως φτιάχτηκαν ή να κλείσει οριστικά η πόρτα πίσω σου. Εννοείται ότι δεν κάνεις καμία ενέργεια να ξεκινήσεις κάτι δικό σου γιατί μιλάμε για παταγώδη αποτυχία. Ίσως όμως ήταν καιρός να τερματιστεί μια κατάσταση που δεν διορθωνόταν ούτε με θαύμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr