2 μύθοι και 3 αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις για τα Λιοντάρια!

2 μύθοι και 3 αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις για τα Λιοντάρια!

Παθιασμένος, κυριαρχικός, γενναίος, δραματικός και όχι μόνο!

Το σύμβολο για τον Λέοντα είναι το λιοντάρι και όπως ο βασιλιάς της ζούγκλας, αυτό το ζώδιο είναι γνήσιος βασιλιάς. Η αστρολογία έχει τις ρίζες της στην αρχαία ελληνική μυθολογία, όπου το λιοντάρι αντιπροσωπεύει την γενναιότητα και τη δύναμη στη μάχη ανάμεσα στον Ηρακλή και στο λιοντάρι της Νεμέας. Ο Λέων είναι ζώδιο της φωτιάς και αυτό είναι μια εμφανής πραγματικότητα. Όταν σκεφτόμαστε κάποιον με φλογερή προσωπικότητα, το Λιοντάρι την αντιπροσωπεύει στο έπακρο.

Παθιασμένος, κυριαρχικός, γενναίος, δραματικός – αυτά είναι μερικά από τα πιο γνωστά χαρακτηριστικά του Λέοντα, αλλά αποτελούν μόνον την κορυφή του παγόβουνου. Και ενώ πιστεύουμε ότι μπορεί να γνωρίζουμε ήδη όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το αυτό το ζώδιο, υπάρχουν ακόμα πολλά περισσότερα για να μάθουμε και να ανακαλύψουμε. Παρακάτω θα διαβάσεις 5 πολύ έντονα χαρακτηριστικά των Λεόντων, που πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζεις, ειδικά αν σχετίζεσαι άμεσα μαζί τους.

Μύθος 1: Είναι εγωιστές

Θα ήταν εύκολο να συμπεράνουμε ότι ένα ζώδιο που λατρεύει να είναι το κέντρο της προσοχής είναι επίσης ένα εγωιστικό άτομο. Η αλήθεια όμως είναι πως ο Λέων είναι αρκετά έως πολύ γενναιόδωρος. Αγαπά να δίνει στους άλλους όσο περισσότερα μπορεί, είτε σε υλικό είτε σε ψυχικό επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr