Διάλεξε 1 από τα 3 σύμβολα και μάθε κάτι σημαντικό για την προηγούμενη ζωή σου!

Διάλεξε 1 από τα 3 σύμβολα και μάθε κάτι σημαντικό για την προηγούμενη ζωή σου!

Ανακάλυψε τον πραγματικό σκοπό της ζωής σου

Οι άνθρωποι «έρχονται» σε αυτή τη ζωή για ένα συγκεκριμένο σκοπό και πρέπει να «δουλέψουν» με διάφορα ζητήματα όπως, η εμπιστοσύνη, η αυτοεκτίμηση, η φτώχεια, η υγεία, οι πεποιθήσεις ή οι υγιείς σχέσεις, προκειμένου να τον πετύχουν. Ποιος είναι ο δικός σου και τι πρέπει να κάνεις; Τι έκανες την προηγούμενη ζωή σου και τι Κάρμα κουβαλάς; Θα τα μάθεις όλα, ανάλογα με το σύμβολο που θα διαλέξεις, Ήλιο, Σελήνη ή Αστέρια!

1. ΗΛΙΟΣ

Υποτιμάς τον εαυτό σου και αυτοσαμποτάρεσαι

Σε μια προηγούμενη ζωή, πίστευες στους άλλους όμως όμως προδόθηκες. Οι αποφάσεις σου ενδεχομένως να έβαλαν κάποια άτομα σε κίνδυνο οικονομικά ή σωματικά.

Εξ αιτίας των συγκεκριμένων λαθών σου, έπαψες να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου και αυτό το κουβαλάς και στην τωρινή σου ζωή με αποτέλεσμα να έχεις αμφιβολίες και δισταγμούς, να φοβάσαι να ρισκάρεις και την τελευταία στιγμή να κάνεις πίσω ή να αυτοσαμποτάρεσαι. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το «δουλέψεις», όπως το να παίρνεις τον χρόνο σου, αν είναι να αποφασίσεις κάτι σημαντικό, όπως επίσης και το να επικεντρωθείς στις επιτυχημένες και σοφές κινήσεις και ενέργειες που έκανες στο πρόσφατο παρελθόν.

Μια άλλη πρόταση είναι να μην ζητάς συμβουλές από διάφορα πρόσωπα. Η αναζήτηση τόσης βοήθειας και καθοδήγησης, πέρα από τον εαυτό σου και η πιθανή διχογνωμία ίσως σου προκαλέσει περισσότερη σύγχυση.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr