Ξέρουμε τι σε τρομάζει περισσότερο σε μια σχέση!

Ξέρουμε τι σε τρομάζει περισσότερο σε μια σχέση!

Όλοι έχουμε κάτι που μας φοβίζει ή μας αγχώνει τρελά!

Από το ραντεβού για να γνωριστούμε καλύτερα, τον ενθουσιασμό και τα... μέλια, μέχρι να φτάσει στο γάμο ή τη συμβίωση, μια σχέση περνά από διάφορες φάσεις. Άλλοι φοβούνται την πρώτη φορά που θα βρεθούν σεξουαλικά με το ταίρι τους, άλλοι τον πρώτο καβγά, τις διακοπές, τη στιγμή που θα πουν το «σε αγαπώ» ή το να μοιραστούν τον ίδιο χώρο. Το ζώδιό σου δείχνει ποιο από όλα σε φοβίζει περισσότερο στη σχέση και εμείς στο αποκαλύπτουμε!

ΚΡΙΟΣ: Το στάδιο της σχέσης που πραγματικά φοβάσαι είναι όταν φτάνει η στιγμή να ανοίξεις την καρδιά σου και να πεις πώς αισθάνεσαι πραγματικά. Συνήθως, δε σου αρέσουν τα δακρύβρεχτα και μελό, αλλά γνωρίζεις ότι αυτό είναι το απαραίτητο βήμα που πρέπει να κάνεις, εάν θέλεις να πλησιάσεις το πρόσωπο με το οποίο είσαι ερωτευμένος.

ΤΑΥΡΟΣ: Το πρώτο ραντεβού είναι συχνά αυτό που σε τρομάζει περισσότερο. Συνήθως, δεν έχεις πρόβλημα με τους ανθρώπους που σε γνωρίζουν αρκετά καλά. Αλλά στα άτομα που σε συναντούν για πρώτη φορά σου είναι δύσκολο να βγάλεις το πραγματικό σου, ρομαντικό και ερωτικό πρόσωπο.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr