Αυτές οι αλλαγές σε περιμένουν το τελευταίο 3μηνο του 2020!

Αυτές οι αλλαγές σε περιμένουν το τελευταίο 3μηνο του 2020!

Πιθανότατα να ανακατευτεί και πάλι η τράπουλα και μέχρι το τέλος να αλλάξουν πολλά για το ζώδιό σου!

Σε σχεδόν 3 μήνες τελειώνει και το 2020, που άλλους ταλαιπώρησε, άλλους πίκρανε, άλλους άφησε παγερά αδιάφορους κι άλλους τους ευχαρίστησε. Σε όλους όμως άλλαξε την καθημερινότητα και τον τρόπο ζωής, εξ αιτίας της πανδημίας του COVID-19. Ας δούμε όμως τι άλλο κρατά στο σακούλι του για τα 12 ζώδια.

Ποια άλλη αλλαγή θα βιώσει το καθένα ζώδιο το τελευταίο τρίμηνο αυτής της χρονιάς;

ΚΡΙΟΣ

Για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια θα νιώσεις να σε διακατέχει αναποφασιστικότητα. Θα σου είναι δύσκολο να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που κρίνουν το μέλλον σου, ιδίως το επαγγελματικό, που για να καταλήξεις θα χρειαστεί να σκεφτείς πολύ, όχι όπως κάποτε που αποφάσιζες στο πόδι. Είναι πιθανό είτε να κυνηγήσεις μια άλλη δουλειά είτε να αλλάξεις σπίτι!

ΤΑΥΡΟΣ

Να και κάτι που δεν περίμενες! Κατά το τελευταίο 3μηνο του 2020 θα γίνεις πιο κοινωνικός και εξωστρεφής. Πολύ πιθανό να σε προσεγγίσει ένας παλιός φίλος ή φίλη και να αρχίσετε να κάνετε και πάλι παρέα. Γενικά, οι διασκεδαστικές στιγμές δε θα σου λείψουν, ακόμα και με την οικογένειά σου, ενώ έχεις να περιμένεις και στα ερωτικά κάτι καλό, ίσως τον τελευταίο μήνα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να ρισκάρεις και λίγο, κάτι που δε συνηθίζεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όλο και πιο μελαγχολικός θα γίνεσαι και κανείς πια δε θα μπορεί να πει ότι είσαι ο γελαστός και ανάλαφρος τύπος που ήξερε μέχρι πρότινος. Μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις θα νιώσεις μια ανεξήγητη λύπη να σε κατακλύζει και θα θέλεις να απομονώνεσαι συχνά. Ίσως η γενικότερη κατάσταση, οι απαγορεύσεις και τα μέτρα κατά του κορωνοϊού σου κόστισαν συναισθηματικά και σε επηρεάζουν ακόμα. Πάντως, προς το τέλος της χρονιάς θα ξαναβρείς το χαμόγελο και το κέφι σου.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr