Οι 4 γυναίκες του ζωδιακού που και στο χωρισμό κρατούν το επίπεδό τους

Οι 4 γυναίκες του ζωδιακού που και στο χωρισμό κρατούν το επίπεδό τους

Μην περιμένεις βρισίδια, καβγάδες ή κλάματα και παρακαλετά

Από αυτά τις 4 γυναίκες του ζωδιακού, μην περιμένεις βρισίδια, καβγάδες, κλάματα και παρακαλετά. Δεν θα ρίξουν σε καμία περίπτωση το επίπεδό τους, ούτε στις πιο δύσκολες στιγμές τους, ακόμα αν πρόκειται για έναν χωρισμό. Μιλάμε για τα ζώδια που πάνω απ' όλα βάζουν την εικόνα τους, την περηφάνεια τους και την αξιοπρέπειά τους και δεν θα σου δείξουν ποτέ πόσο πόνεσαν κι έκλαψαν.

ΛΕΩΝ

Αλήθεια τώρα περίμενες από την «βασίλισσα» του ζωδιακού να ξεκατινιαστεί; «Τι λες αγόρι μου;» Θα σου απαντούσε... «Ξέρεις ποια είμαι εγώ;» Η Λιονταρίνα δεν θα έριχνε ποτέ το επίπεδό της μετά από έναν χωρισμό. Θα σε κοίταζε με σνομπ ύφος και θα σου έλεγε: «Και χάρη σου έκανα που ήμουν μαζί σου... πλεμπαίε».

ΖΥΓΟΣ

Η Ζυγίνα είναι κυρία με το «κ» κεφαλαίο. Είναι η γυναίκα που δεν θα σου έδινε ποτέ την ικανοποίηση να σου ζητήσει και τα ρέστα ή να σε ρωτήσει το «γιατί» ή γενικότερα να σου δείξει το πόσο πονάει και αν πονάει. «Στο καλό, καλή τύχη στην ζωή σου και τα καλύτερα σου εύχομαι!» Αυτή θα είναι η στάση της απέναντί σου.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr