Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 21/10 έως και 27/10;

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 21/10 έως και 27/10;

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Αστρικές επιρροές, από 21/10 έως και 27/10

- Κατά τα άλλα o αστρικός Ερμής, που συνήθως φέρνει περισσότερες επαφές, μετακινήσεις και συνεννοήσεις, θα κινηθεί ανάδρομα από την 14η, μέχρι την 7η μοίρα του Ζυγού και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από 2/10 μέχρι 9/10.

Τα ανάλογα ισχύουν κι αν είσαι Κριός γεννημένος/η από τις 26/3, μέχρι τις 2/4 με αρκετά πράγματα ωστόσο να εξαρτώνται από τους άλλους.

Αντίστοιχα δρομολογούνται μεταβολές-ρυθμίσεις σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αντίστοιχα, αν είσαι Αιγόκερως κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 29/12 μέχρι τις 5/1 ή είσαι Καρκίνος γεννημένος/η από τις 28/6 μέχρι τις 5/7.

Σου θυμίζω ότι ο ανάδρομος Ερμής προσφέρεται κυρίως για την συμπλήρωση κενών του παρελθόντος ή την αξιοποίηση εναλλακτικών λύσεων, στην τρέχουσα καθημερινότητα ωστόσο φέρνει συνήθως αναποδιές ή καθυστερήσεις, που… αποσκοπούν στο να προβείς στα δύο πρώτα!

- Η αστρική Αφροδίτη, που σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά και τα οικονομικά σου, θα κινηθεί από την 28η μοίρα του Λέοντα, μέχρι την 6η της Παρθένου και θα σε επηρεάσει αν έχεις τα γενέθλιά σου τον Αύγουστο, από τις 19/8 μέχρι τις 27/8 ή αν είσαι γεννημένος/η τον Φεβρουάριο από τις 17/2, μέχρι τις 25/2.

Εύνοια θα έχεις κι αν είσαι… ανοιξιάτικος/η και γεννημένος/η από τις 17/5 μέχρι τις 25/5 ή φθινοπωρινός/η κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 19/11, μέχρι τις 27/11, με έμφαση όμως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, αντίστοιχα.

- Ο αστρικός Άρης, που δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα, κινείται ανάδρομα από στην 25η, και την 24η μοίρα των Ιχθύων και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι είσαι γεννημένος/η στις 15 και 16/3.

Αν πάλι είσαι Παρθένος κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 18 και 19/9, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η.

Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι είσαι γεννημένος/η στις 15 ή 16/6 αλλά κι αν είσαι Τοξότης κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 17 ή 18/12, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

Ο ανάδρομος Άρης αναζωπυρώνει συχνά εντάσεις-έχθρες του παρελθόντος, μπορεί ωστόσο να σηματοδοτήσει και την αναβίωση μιας «επικής» περιόδου. Προσοχή χρειάζεται ωστόσο σε ιατρικές επεμβάσεις, αφού το πιθανότερο είναι να επαναληφθούν, λόγω μιας κακής συγκυρίας. Επιτρέπονται όμως οι διορθωτικές επεμβάσεις για… πρότερα λάθη!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr