Διάλεξε 1 από τα 5 κλειδιά και μάθε το μυστικό που κρύβει!

Διάλεξε 1 από τα 5 κλειδιά και μάθε το μυστικό που κρύβει!

Κάθε ένα από αυτά ξεκλειδώνει και μια συγκεκριμένη πόρτα!

Κοίταξε προσεκτικά την κεντρική φωτογραφία και διάλεξε 1 από τα 5 κλειδιά για να αποκαλύψεις το μυστικό που κρύβει. Κάθε ένα έχει τη δική του ονομασία και αντιστοιχεί σε μια διαφορετική... πόρτα. Διάβασε παρακάτω:

Εάν επέλεξες το 1ο

Είσαι γεννημένος για να κάνεις θαύματα. Η κεφαλή του κλειδιού αυτού συνδέεται με το στέμμα του Απόλλωνα, του Θεού του Φωτός, κάτι που σημαίνει ότι η καλή τύχη είναι στο πλευρό σου. Είσαι μόνο ένα βήμα μακριά από την επιτυχία. Μια μικρή συμβουλή μόνο: να μάθεις να ισορροπείς τις διαφορετικές σου πτυχές. Κοίταξε πόσο περίπλοκο είναι το κλειδί. Πρέπει να βρεις την ισορροπία σου. Η γείωση των ενεργειών σου είναι απαραίτητη για να τα καταφέρεις.

Η Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου δίνει απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί» των δυσεξήγητων γεγονότων της ζωής σου, διευκολύνοντας, έτσι την προσωπική σου ανέλιξη.

Εάν επέλεξες το 2ο

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι αγάπη και το επιβεβαιώνει το κλειδί που διάλεξες. Η αγάπη ανοίγει όλες τις πύλες, η αγάπη νικά, η αγάπη είναι το φάρμακο για να θεραπευτείς. Αυτό πρέπει να καταλάβεις ή να θυμάσαι. Με την Αγάπη στο πλευρό σου, θα καταφέρεις να ανοίξεις την πόρτα της Επιτυχίας. Πληγώθηκες κάποτε και αυτό είναι που σε επιβραδύνει. Μέσα από την συγχώρεση του εαυτού σου και της άλλης πλευράς θα τα καταφέρεις. Η καρδιά σου είναι πραγματικά ρομαντική, λαχταρά μια αληθινή αγάπη που μπορεί να σε κάνει ανίκητο. Αυτό το ιδιαίτερο άτομο είναι πολύ κοντά.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr