Δες τον δρόμο που σου δείχνει το Φεγγάρι από 15/1 έως 31/1

Δες τον δρόμο που σου δείχνει το Φεγγάρι από 15/1 έως 31/1

Πώς θα είναι η κάθε μέρα, το τελευταίο 15μερο του Ιανουαρίου; 

Η Σελήνη, ο πιο γρήγορος αστρολογικός δείκτης, μπορεί να ενεργοποιήσει άλλες διελεύσεις που μας επηρεάζουν ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή ακόμη και όψεις του γενεθλίου χάρτη μας.

Η θέση της παίζει σημαντικό ρόλο τόσο σε ψυχολογικό επίπεδο όσο και στην πραγματοποίηση σημαντικών γεγονότων. Σε κάθε περίπτωση χρωματίζει το κλίμα των ημερών με στοιχεία του ζωδίου που βρίσκεται. Μένει σε ένα ζώδιο περίπου 2, 5 μέρες, για αυτό το λόγο οι διελεύσεις της έχουν μικρό διάστημα επιρροής. Παρατήρησε τις μοίρες και το ζώδιο που γίνεται η κάθε όψη και σύγκρινέ τα με το γενέθλιο χάρτη σου, για να ξέρεις πώς θα είναι η κάθε μέρα, από τις 15/01 έως τις 31/01!

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ

15.01.2021

ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΣΗ

Το κοινό καλό προηγείται από το προσωπικό. Τα όρια είναι ασαφή, η φαντασία και τα συναισθήματα ξυπνούν, βοηθώντας μας να νιώσουμε την κρυμμένη αλήθεια. Αυτή η κατάσταση είναι ονειρική, η πραγματικότητα φαίνεται επίσης πιο όμορφη, είναι πολύ καλή στιγμή για να χαλαρώσεις ή να ασχοληθείς με την τέχνη.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

16.01.2021 (04°26´)

Σήμερα, μπορείς να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα μέσα στο σπίτι και μάλιστα μαζί με τα υπόλοιπα μέλη τις οικογένειάς σου. Όχι απλά δεν θα υπάρξουν εντάσεις, αλλά θα έρθετε και πιο κοντά. Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις μαζί με τους υπόλοιπους λίγη γυμναστική! Βγείτε για περπάτημα!

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

16.01.2021 (06°43´)

Μπορείς να βάλεις τις βάσεις για να κάνεις αλλαγές κάθε είδους στην καθημερινότητά σου, όπως π.χ. στη διατροφή σου. Σίγουρα θα έχεις επιτυχία, ενώ τα αποτέλεσμα θα είναι σε κάθε περίπτωση δημιουργικό. Είναι, επίσης, μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς και με οτιδήποτε τεχνολογικό ή να κάνεις μία τέτοια αγορά.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

16.01.2021 (10°05´)

Αρμονία και ηρεμία κυριαρχεί σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Προσπάθησε να χαρείς όσο περισσότερο μπορείς αυτές τις στιγμές. Στις ερωτικές σχέσεις θα συνειδητοποιήσεις το πόσο διαφορετική είναι η καθημερινότητά σου χάριν στο άλλο σου μισό.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr