Η Αφροδίτη στους Ιχθύς, η καλή σου νεράιδα!

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς, η καλή σου νεράιδα!

Μην αναβάλεις την χαρά, μην αποδιώχνεις την αγάπη

Δες και την ανάλαφρη πλευρά της ζωής, αυτή που στέκει μακριά από τις σκοτούρες σου, όχι γιατί δεν υπάρχουν προβλήματα, αλλά επειδή καταφέρνεις να μην σκιάζουν το παρόν σου.

Πολύ περισσότερο τώρα που η ωραία Αφροδίτη στους Ιχθύς κι αγαπημένη σου θεά, εμπνέει και σένα να ανοίξεις την καρδιά σου, να ξεχάσεις τα βάσανά σου και να ζήσεις τη χαρά σου.

«Γέλα», σου λέει με εκείνο το τσαχπίνικο ύφος της. «Γέλα με τα λάθη, τις γκάφες και τις ατέλειές σου, γέλα με την ανθρώπινη φύση σου που προσπαθείς χρόνια τώρα να την στριμώξεις σε πλαίσια και κανόνες, μα αυτή ανυπότακτη ξεγλιστρά διαρκώς από τα δεσμά της. Γέλα και συγχώρησε την σκληρότητα εκείνων που δεν νοιώθουν.»

Οι ουρανοί θα ανοίξουν με το γέλιο σου κι ακόμη κι αν είσαι φτωχός ή βασανισμένος, οι καλές νεράιδες δεν θα σε ξεχάσουν. Και μην πάει ο νους σου μόνο στο χρήμα.

Ο πραγματικός πλούτος σου είναι το παιδί, που φωλιάζει μέσα σου και ξέρει να χαίρεται το σήμερα. Αυτό που σε κάνει να χορεύεις στους ρυθμούς των απλών πραγμάτων της καθημερινότητάς σου. Να γεύεσαι πόντο-πόντο την απόλαυση ενός γλυκού, να εκστασιάζεσαι στο άκουσμα μιας μελωδίας, να χορταίνουν οι αισθήσεις σου, να τέρπεις την ψυχή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr