7 αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις, αν αγαπάς έναν Ιχθύ!

7 αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις, αν αγαπάς έναν Ιχθύ!

Έχεις σχέση με Ιχθύ; Ας πρόσεχες!

Οι Ιχθύες είναι από τα πιο διαισθητικά και αισθησιακά πλάσματα όλου του ζωδιακού κύκλου. Το ζωδιακό σύμβολο τους από μόνο του δείχνει μια ρευστή δημιουργικότητα που καθρεφτίζει χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους, όπως η συμπόνια και η αποδοχή – κάτι που θα μπορούσε να αποτελέσει τη μαγιά του τέλειου συντρόφου. Σωστά;

Σωστά!

Ως γνωστόν, όμως, υπάρχουν πάντα κάποιες ενοχλητικές λεπτομέρειες. Αν είσαι Ιχθύς ή έχεις συνάψει σχέση με αυτό το υδάτινο ζώδιο, παρακάτω θα βρεις κάποιες αλήθειες που πιθανότατα θα σου μοιάζουν πολύ οικείες.

1. Έχει διαίσθηση και εμπιστεύεται το ένστικτό του περισσότερο από κάθε τι

Μην τολμήσεις να του πεις ψέματα, γιατί θα σε ξεσκεπάσει.

Πώς το ξέρει ότι λες ψέματα;

Μην υποτιμάς τη διαίσθηση του Ιχθύ!

Η διαίσθησή του συνήθως τον σώζει από ποικίλες κακοτοπιές, χωρίς καν να το ελέγχει! Για παράδειγμα, μπορεί να μην υπογράψει ένα έγγραφο ή να μη δεσμευτεί σε μια κατάσταση, επειδή «κάτι δεν του πήγαινε καλά». Κάτι… Αορίστως…

Επίσης, μην παραξενευτείς αν κάποια στιγμή ο Ιχθύς σου σε τραβήξει απότομα στην αγκαλιά του, και την επόμενη στιγμή δεις πέφτει ένα βαρύ αντικείμενο, ακριβώς στο σημείο όπου βρισκόσουν προηγουμένως!

2. Είναι υπερβολικά συναισθηματικό άτομο

Αλήθεια όμως! Τα μάτια του αστράφτουν, έτοιμα ανά πάσα στιγμή να αναβλύσουν από συγκίνηση. Μέσα στο βλέμμα του μπορείς να διακρίνεις την ενσυναίσθηση που τον βοηθά να συμμετέχει βαθιά σε οτιδήποτε συμβαίνει γύρω του.

Για την ακρίβεια είναι λίγο σαν ενοχλητική ασθένεια. Μόλις κάποιος βάλει τα κλάματα δίπλα του θέλει να κλάψει μαζί του. Συμμετέχει, συμπάσχει και ταυτίζεται απόλυτα με τον πόνο του άλλου. Θα κλάψει μαζί του, ακόμα κι αν τον μισεί!

3. Έχει την τεμπέλικη πλευρά του

Είναι στη φύση του να μένει ως αργά το πρωί στο κρεβάτι, ειδικά τα σαββατοκύριακα, για να χουζουρέψει και να ονειροπολήσει.

Δεν υπάρχει τίποτα που να...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr