Τα 4 ζώδια που «πουλάνε μούρη»

Τα 4 ζώδια που «πουλάνε μούρη»

Θα μπορούσες να τους πεις και… επιδειξιομανείς.

Είναι τα ζώδια εκείνα που έχουν ανάγκη να δείχνουν σε όλους τους άλλους το πόσο ανώτερα είναι. Είναι τα άτομα εκείνα που ό,τι έχουν θα προσπαθήσουν να το προβάλλουν και να στο δείξουν με κάθε τρόπο, με σκοπό εσύ να ζηλέψεις και να νιώσεις μειονεκτικά ή… πολύ απλά φτωχός.

Ζουν και "τρέφονται" μέσα από αυτή την επιδειξιομανία τους και δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να σταματήσουν να το κάνουν.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός έχει την τάση να μιλάει πάρα πολύ για τον εαυτό του. Θα τον ακούς συνεχόμενα να λέει την λέξη «εγώ» και να εξυμνεί τα κατορθώματά του. Θα σου τονίζει το πόσο ικανός είναι, το πόσο δυνατός και το πόσο θαρραλέος. Ότι τα κάνει όλα σωστά, ότι έχει πάντα δίκιο και δεν πέφτει ποτέ έξω.

Ακόμα κι αν ένα κατόρθωμά του είναι φυσιολογικό, εκείνος θα σου το παρουσιάζει ως κάτι το απίθανο. Έχει ανάγκη να το κάνει όλο αυτό, καθώς από την φύση του είναι ανταγωνιστικός και θέλει οι άλλοι να τρώνε την σκόνη του. Και το κυριότερο θέλει να το ξέρουν όλοι ότι αυτός είναι ο πρώτος και ο καλύτερος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ισχυρό στοιχείο ενός Διδύμου είναι το μυαλό του. Η αλήθεια είναι ότι συγκαταλέγεται στα εύστροφα ζώδια. Το προτέρημά του όμως αυτό θέλει να το δείχνει πάντα και παντού. Θέλει οι άλλοι να ξέρουν το πόσο πονηρός και καπάτσος είναι. Θέλει να δείχνει ότι είναι ικανός για όλα, ότι τα καταφέρνει πάντα και ότι στο τέλος θα πετύχει τον στόχο του με τον...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr