Οι συνέπειες που θα έχεις, αν αγνοήσεις Κριό

Οι συνέπειες που θα έχεις, αν αγνοήσεις Κριό

Τι θα συμβεί;

Προφανώς και θα υπάρξουν συνέπειες, αν πας να αγνοήσεις έναν Κριό! Καταρχάς να ξεκινήσουμε λέγοντας ότι μάλλον βρήκε το... λάθος ζώδιο για να κάνεις κάτι τέτοιο. Και αυτό γιατί μιλάμε για ένα άτομο εγωκεντρικό, υπερήφανο, που δεν κάνει πίσω και σίγουρα δεν παρακαλάει.

Αν εσύ λοιπόν ξεκινήσεις να τον αγνοείς, το πιο πιθανό είναι να εκνευριστεί, να θυμώσει και να σε αγνοήσει κι εκείνος. Δεν θα καθίσει καν να σκεφτεί, αν έχει κάνει κάτι λάθος, αν σε πλήγωσε ή τι μπορεί να σε ενόχλησε. Θα θεωρήσει ότι τον «γράφεις», αδιαφορείς, δεν τον θες και θα σκεφτεί ότι πρέπει κι εκείνος να πάει παρακάτω.

Θα περιμένει από εσένα να κάνεις το πρώτο βήμα και να ζητήσεις συγγνώμη, γιατί είπαμε ότι είναι αρκετά εγωιστής και δεν πιστεύει ότι κάνει λάθη. Είναι σαν τα μικρά παιδιά που περιμένουν από άλλους να τα πλησιάσουν και να τους πουν «θες να ξαναγίνουμε φίλοι;»

Γενικά ο Κριός είναι ένα ζώδιο που παίζει παιχνίδια και κυρίως θα θελήσει να παίξει με το μυαλό σου. Θα το τραβήξει κι εκείνος το σχοινί και μπορεί να προσπαθήσει να σε κάνει να ζηλέψεις, να τον αναζητήσεις και να τον παρακαλέσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr