7 αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις, αν αγαπάς έναν Κριό!

7 αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις, αν αγαπάς έναν Κριό!

Έχεις σχέση με Κριό; Ας πρόσεχες!

Ο Κριός είναι ένα απίστευτο άτομο, που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Η παρουσία του αναδεικνύει σε κάθε περίπτωση το έντονο «εγώ» του, αλλά με έναν τρόπο παιδικό, αφοπλιστικό, πρωτόγονο, αυθόρμητο που εμπνέει και ενθουσιάζει τους γύρω του. Είναι ένα πύρινο ζώδιο με κυβερνήτη τον επίσης πύρινο πλανήτη Άρη. Ως εκ τούτου, ο χαρακτηρισμός «φλογερός», για αυτό το ζώδιο, όχι μόνο δεν είναι άστοχος, αλλά είναι μάλλον λίγος.

Με βάση τα παραπάνω, θα σκέφτεσαι ίσως ότι ο Κριός είναι ένα ελκυστικό ζώδιο, για να γνωρίσεις ή ακόμα και να ερωτευτείς! Πράγματι, η εμπειρία αξίζει τον κόπο, αλλά μην ξεχνάς ότι κανένα από τα 12 ζώδια δεν είναι τέλειο. Το Κριάρι μας έχει τα παραπάνω χαρίσματα και ακόμα περισσότερα. Επειδή όμως οι άνθρωποι είναι πολύπλοκα όντα, πριν προχωρήσεις σε πιο στενή γνωριμία με έναν Κριό, καλό θα ήταν να ενημερωθείς και για κάποια θεμελιώδη χαρακτηριστικά του.

Ιδού λοιπόν μερικές αναμφισβήτητες αλήθειες για τον Κριό:

1. Είναι... κριάρι!

Πρώτα απ’ όλα ας εξετάσουμε το σύμβολο του ζωδίου. Ένα κριάρι!

Ίσως να μην είναι το πιο όμορφο αισθητικά ζώο που υπάρχει, αλλά ως γνωστόν ξέρει να ηγείται του... κοπαδιού. Ο κριός υπήρξε ένα σύμβολο εξουσίας, πρωτοπορίας και ηγετικής ικανότητας σε διάφορες αρχαίες ιστορίες και πολιτισμούς. Ας μην ξεχνάμε και τον πολιορκητικό Κριό, ένα αποτελεσματικό εργαλείο άλλων εποχών.

Αν έχεις δουλέψει ποτέ με ομάδες ανθρώπων, ίσως να έχεις διαπιστώσει ότι το άτομο που τελικά ανέλαβε τα ηνία, μοίρασε καθήκοντα και έφερε σε πέρας το έργο ήταν ένας Κριός!

Μήπως ακόμα αμφισβητείς τις ηγετικές του ικανότητες;

2. Είναι επιθετικός

Ο Άρης, ο θεός του πολέμου, είναι ο κυβερνήτης του Κριού, πράγμα που σημαίνει ότι συχνά μπορεί να δείχνει άκαρδος ή ακόμα και ανελέητος. Υπάρχουν άπειρες φορές μέσα στο 24ωρο ενός Κριού που κάποιος θα του πει «Είσαι πολύ επιθετικός. Ηρέμησε λίγο».

Η αλήθεια είναι πώς λέει ό,τι σκέφτεται, χωρίς να το φιλτράρει. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι κρατάνε και κάτι μέσα τους, χωρίς να το εκφράσουν, ο Κριός «ανοίγει όλα τα φύλλα του» στο τραπέζι. Ό,τι είναι μέσα στο μυαλό του, θα βγει και από το στόμα του. Αυτό το χαρακτηριστικό του Κριού, μπορείς να το διακρίνεις και όταν «ορμάει» για να πάρει αυτό που θέλει.

Είτε πρόκειται για τον άνθρωπό του, για τη δουλειά του ή για το τελευταίο κομμάτι πίτσας που απέμεινε, το πιο πιθανό είναι να υποχωρήσεις με τη θέλησή σου και να κάνεις τόπο στον Κριό. Για το δικό σου καλό βέβαια!

3. Είναι φωτιά και λαύρα!

Δεν είναι μόνο ζώδιο της φωτιάς, αλλά και το πρώτο από τα ζώδια της πύρινης τριπλότητας, πράγμα που σημαίνει ότι είναι καυτός, παρορμητικός και παθιασμένος.

Όπως ακριβώς η φωτιά, δεν σταματάει και δεν περιμένει κανέναν και τίποτα. Σίγουρα δεν σκέφτεται, πριν ενεργήσει, αλλά αυτό σημαίνει ότι θα έχεις πάντα κάποιον που είναι έτοιμος να πάει εκεί που τον καλεί η δύσκολη στιγμή.

Στο στοιχείο της φωτιάς οφείλεται και το ανυπέρβλητο πάθος του Κριού, κάτι που παρεμπιπτόντως τον κάνει φανταστικό εραστή. Στον τομέα του σεξ, αρκεί να ανάψεις...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr