Αυτά είναι τα ζώδια που κοιτάνε πρώτα το συμφέρον τους

Αυτά είναι τα ζώδια που κοιτάνε πρώτα το συμφέρον τους

Επιλέγουν ό,τι και όποιον/α τους... βολεύει!

Τα ζώδια αυτά δεν κάνουν στην ζωή τους απερίσκεπτες κινήσεις. Το αντίθετο. Όλες τους οι επιλογές γίνονται με βάση το… συμφέρον τους. Θα κοιτάξουν πρώτα τι είναι καλύτερο για εκείνα και μετά θα αποφασίσουν. Δεν τα νοιάζει αν θα χρειαστεί να θυσιάσουν κάτι ή κάποιον/α που θα ήθελαν πολύ, αρκεί η επιλογή τους να τους… αποφέρει περισσότερους «καρπούς».

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι άτομο που ως γνωστόν έχει μεγάλη… αδυναμία στα υλικά αγαθά. Θα μπορούσε να κάνει υποχωρήσεις ή να επιλέξει δουλειά ή ταίρι με βάση τι τον συμφέρει και οικονομικά, όχι μόνο να του αρέσει.

Η εξασφάλισή του είναι το παν και με γνώμονα αυτήν κινείται. Θα έλεγε «ναι» σε έναν γάμο αν ο/η υποψήφιος/α είχε… σπίτι, εξοχικό, κινητά ή ακίνητα, ενώ έναν μεγάλο έρωτα που θα ήταν… μπατιράκι θα το σκεφτόταν πολύ να τον προχωρήσει.

Με το ίδιο σκεπτικό λειτουργεί και στον εργασιακό του χώρο, τόσο για να έχει περισσότερες απολαβές, όσο και για διευκολύνσεις, μπόνους, δώρα ή διάφορες παροχές.

ΛΕΩΝ

Για τον Λέοντα όλα έχουν να κάνουν με την εικόνα. Θέλει να δείχνει και να είναι ο καλύτερος. Ότι έχει τα περισσότερα, τα ακριβότερα και τα ομορφότερα. Το...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr