Ξέρουμε από το ζώδιό σου πού αφοσιώνεσαι ολόψυχα!

Ξέρουμε από το ζώδιό σου πού αφοσιώνεσαι ολόψυχα!

Σε αυτόν τον τομέα βάζεις όλο σου το είναι

Στην πραγματικότητα, για τον καθένα από εμάς υπάρχει κάτι που μας παθιάζει και γίνεται η προτεραιότητα που βάζουμε πάνω από το κάθε τι, χωρίς καν να το καταλαβαίνουμε, επειδή απλώς μας έχει γίνει δεύτερη φύση.

Ας δούμε ποια είναι η βασική προτεραιότητα για το κάθε ζώδιο, δηλ. ο τομέας με τον οποίο παθιάζεται περισσότερο και αφιερώνεται ολόψυχα.

ΚΡΙΟΣ

Είστε αφοσιωμένοι στη συσσώρευση της γνώσης και της σοφίας. Πέφτετε «με τα μούτρα» στα ενδιαφέροντά σας με σκοπό την επέκταση της συνειδητότητάς σας. Ζείτε με τόλμη και θάρρος τις εμπειρίες σας, ενώ είστε αφιερωμένοι τόσο στις τέχνες όσο και στην επιστήμη.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε πραγματικά αφιερωμένοι στην αγάπη και τη σύνδεση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν και έχετε την ικανότητα να υπάρξετε μέσα στον κόσμο με έναν αμερόληπτο τρόπο, χωρίς προκαταλήψεις, κατά βάθος ξέρετε ότι αυτό που κάνει την καρδιά σας να χτυπά, αυτό που πραγματικά σας ενδιαφέρει είναι η ιδέα της πραγματικής σύνδεσης μ' έναν άλλον άνθρωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σας ενδιαφέρουν πολύ τα πρακτικά πράγματα, τα εργαλεία και τα αυτοκίνητα. Όλα αυτά σας προσφέρουν ευχαρίστηση και πληρότητα που οι άλλοι άνθρωποι δεν μπορούν να σας δώσουν. Έτσι, έχετε στρέψει την προσοχή σας σε ό,τι δεν έχει αντίλογο ή δεν κάνει περιττές ερωτήσεις. Αν μπορούσατε, θα αφιερώνατε τη ζωή σας σε ένα… κατσαβίδι, αφού είναι σχεδόν αδύνατο να βρείτε αυτό που χρειάζεστε, δηλαδή κάποιον με τον οποίο θα βρίσκεστε στο ίδιο συναισθηματικό επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr