Αυτά είναι τα ζώδια που θα βάλουν πλάτη στα δύσκολα

Αυτά είναι τα ζώδια που θα βάλουν πλάτη στα δύσκολα

Δε φοβούνται να... λερώσουν τα χέρια τους

Πέντε είναι τα ζώδια που στα ζόρια θα βάλουνε πλάτη και θα βγάλουν το "φίδι από την τρύπα". Θες ότι γεννήθηκαν για τα δύσκολα, θες γιατί θεωρούν ότι μπορούν να τα βγάλουν πέρα κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη; Το σίγουρο είναι ότι και λύσεις θα βρουν και τα χέρια θα λερώσουν και το πιο πιθανό είναι να τα καταφέρουν! Ποια είναι;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εκεί που οι άλλοι σταματούν, ο Αιγόκερως συνεχίζει. Είναι γεννημένος για να τα βγάζει πέρα στα δύσκολα. Όταν τα πράγματα ζορίσουν, χρειάζεσαι έναν άνθρωπο σαν αυτόν για να πάρει τις αποφάσεις που πρέπει και να κάνει τις σωστές κινήσεις. Είναι ο κατάλληλος για να δώσει λύσεις και να ηγηθεί μιας ομάδας. Ξέρει να οργανώνει, να διοικεί, δεν το βάζει κάτω μπροστά στα όποια εμπόδια και φυσικά είναι υπομονετικός και εργατικός. Θα κάνει τα πάντα για να βρει λύσεις στο όποιο πρόβλημα και να καταφέρει ένα άψογο αποτέλεσμα.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός δεν θα φοβηθεί να... λερώσει τα χέρια του. Εκεί που τα υπόλοιπα ζώδια θα νιώσουν ότι αδυνατούν να τα καταφέρουν, δεν έχουν το κουράγιο ή πολύ απλά... κολλάνε, έρχεται ο Κριός και αναλαμβάνει τα ηνία. Είναι το ζώδιο εκείνο που θα βγει μπροστά και θα κάνει αυτό που λέμε την "βρώμικη δουλειά", χωρίς να υπολογίζει κούραση και εμπόδια.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr