Τα 3 ζωδιακά ζευγάρια που θα χωρίσουν χωρίς να πονέσουν!

Τα 3 ζωδιακά ζευγάρια που θα χωρίσουν χωρίς να πονέσουν!

Θα καταλάβουν γρήγορα ότι δεν ταιριάζουν!

Το να εξαφανίζεται ξαφνικά από τη ζωή σου κάποιος με τον οποίο έχεις σχέση δεν είναι και το καλύτερο που μπορεί να σου τύχει. Αν όμως αυτό συμβεί και από τις δύο πλευρές, μιλάμε για κάτι εντελώς διαφορετικό. Σε αυτήν την περίπτωση έχουμε μια συναίνεση, οπότε και οι δύο σύντροφοι φτάνουν ταυτόχρονα στο ίδιο συμπέρασμα, ότι δηλαδή η σχέση δεν λειτουργεί και, ως εκ τούτου, επιλέγουν να τελειώσουν τον δεσμό μεταξύ του. Αυτό συνήθως συμβαίνει όταν η συμβατότητα χαρακτήρων ή η επονομαζόμενη «χημεία» δεν λειτουργούν για κανέναν από τους δύο. Τι να κάνουμε; Τα άστρα απλώς δεν ήταν με το μέρος σου αυτή τη φορά. Αλλά να χαίρεσαι, επειδή και οι δύο τώρα θα μπορείτε να ελευθερωθείτε και να συναντήσετε κάποιο άλλο άτομο που θα ταιριάζετε καλύτερα.

Τα παρακάτω ζωδιακά ζευγάρια συνήθως εφαρμόζουν τη μέθοδο της… αμοιβαίας εγκατάλειψης, όταν υπάρχει κενό στην κάλυψη βασικών αναγκών τους. Για παράδειγμα, μπορεί ο ένας να είναι αυτό που λέμε «ελεύθερο πνεύμα» και ο άλλος να είναι η προσωποποίηση του συντηρητικού και προσγειωμένου ατόμου. Ή μπορεί απλώς να μην έχουν το είδος της χημείας που θα τους οδηγήσει στα ουράνια. Αν και είναι πολλοί οι παράγοντες όπου μπορεί να οφείλεται μια… κακή συναστρία, από το ζώδιο και μόνο των παρακάτω ζευγαριών μπορούμε να αποκομίσουμε μια πιο ξεκάθαρη άποψη για τους λόγους που μπορεί να οδηγήσουν στην αμοιβαία απομάκρυνση και τελικά στον χωρισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ - ΖΥΓΟΣ

Λένε ότι τα αντίθετα έλκονται, αλλά στην περίπτωση Σκορπιού-Ζυγού μάλλον δεν ισχύει. Ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά του Σκορπιού είναι η ένταση και το πάθος που υπάρχει σε κάθε πράξη και κάθε σκέψη του. Αν σου αρέσει να αισθάνεσαι το αντικείμενο μιας διαρκούς ερωτικής επιθυμίας, ζήλειας ή διεκδίκησης, τότε η σκοτεινή, αποπλανητική ενέργεια του Σκορπιού είναι σίγουρα πολύ ερεθιστική. Αλλά όλα αυτά μάλλον «πέφτουν βαριά» σε ένα άτομο όπως ο Ζυγός, που αγαπάει την ειρήνη, την χαλάρωση και την καλοπέραση.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr