Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 19/5 έως και 25/5;

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Τι είναι οι αστρικές θέσεις;

Αν δεν το γνώριζες, υπάρχουν δύο ζωδιακοί ως σημεία αναφοράς, ο τροπικός που χρησιμοποιούμε στην δυτική Αστρολογία και συμπεριλαμβάνει τα 12 ζώδια που ξέρεις και ο αστρικός ζωδιακός, που υπολογίζει τις θέσεις των ουρανίων σωμάτων στους πραγματικούς αστερισμούς. Και ναι, σωστά υποθέτεις: Τα ζώδια δεν ταυτίζονται με τους ομώνυμους αστερισμούς! Αυτό οφείλεται στην μετάπτωση των ισημεριών και οι αστρικές θέσεις είναι σήμερα 24 μοίρες πίσω από τις τροπικές.

Ο αστρικός ζωδιακός χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδική (Βεδική) Αστρολογία και παραπέμπει άμεσα σε γεγονότα ή/και καταστάσεις, ενώ ο τροπικός χρωματίζει πρωτίστως τον χαρακτήρα σου και τις τάσεις που προκύπτουν από αυτόν.

Ας δούμε, λοιπόν, αν επηρεάζει το ζώδιό σου κάποια από τις αστρικές θέσεις των πλανητών, την εβδομάδα από από 19/5 έως και 25/5!

- Ο αστρικός Ερμήςπου συνήθως φέρνει περισσότερες επαφές, μετακινήσεις και συνεννοήσεις,  θα κινηθεί από την 27η μέχρι και την τελευταία μοίρα του Ταύρου και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν ανήκεις στο ζώδιο έχεις τα γενέθλιά σου από τις 16/5 μέχρι τις 20/5.

Τα ανάλογα ισχύουν κι αν είσαι Σκορπιός γεννημένος/η από τις 17/11, μέχρι τις 22/11 με αρκετά πράγματα ωστόσο να εξαρτώνται από τους άλλους.

Αντίστοιχα, δρομολογούνται μεταβολές-ρυθμίσεις σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, αν είσαι Λέων κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 18/8 μέχρι τις 22/8 ή Υδροχόος γεννημένος/η από τις 15/2 μέχρι τις 18/2.

- Η αστρική Αφροδίτηπου σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά και τα οικονομικά σου,  θα κινηθεί από την 19η μέχρι την 27η μοίρα του Ταύρου και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 8/5 μέχρι τις 16/5 ή αν είσαι Σκορπιός γεννημένος/η από τις 10/11, μέχρι τις 19/11.

Την επιρροή της θα την δεχθείς κι αν είσαι Υδροχόος κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 7/2 μέχρι τις 15/2 ή αν είσαι Λέων γεννημένος/η από τις 10/8, μέχρι τις 18/8, με έμφαση όμως σε οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα, αντίστοιχα.

 Ο αστρικός Άρης, που δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα,  θα κινηθεί από την 22η μέχρι την 26η μοίρα των Διδύμων και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι είσαι γεννημένος/η από τις 11/6 μέχρι τις 15/6.

Αν πάλι είσαι Τοξότης κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 13/12 μέχρι τις 17/12, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η.

Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν είσαι Παρθένος γεννημένος/η από τις 14/9 μέχρι τις 18/9 ή Ιχθύς κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 13/3 μέχρι τις 17/3, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

Σημειωτέον πάντως, ότι το τετράγωνο του αστρικού Άρη με τον τροπικό Ποσειδώνα σηματοδοτεί «πονηρές» ή αδιαφανείς κινήσεις ενώ σε θέλει πιο προσεκτικό με το υγρό στοιχείο και τις ιώσεις που… κυκλοφορούν!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ