Άρης στον Λέοντα: Αυτά τα ζώδια θα έχουν εντάσεις και συγκρούσεις!

Μήπως και το δικό σου ζώδιο βρίσκεται στη λίστα;

Ο Άρης, στις 11/6, το απόγευμα περνά στον Λέοντα και θα παραμείνει έως τις 29/7, ωθώντας κάποια ζώδια να διεκδικήσουν, να παλέψουν ή να ενεργοποιηθούν για να πετύχουν στόχους τους. Ωστόσο, η οικογενειακή, επαγγελματική ή ερωτική ζωή ορισμένων άλλων θα αναστατωθεί από σφοδρές διαμάχες, καβγάδες και «επιθετικές» διαθέσεις, ενώ δεν αποκλείεται να φτάσουν και στην οριστική ρήξη. Επιπλέον, υπάρχει αυξημένος ο κίνδυνος για ζημιές, ατυχήματα, τραυματισμούς και αρκετά έξοδα.

Γενικά, ο Άρης προξενεί προβλήματα σε όλους, αλλά υπάρχουν 5 ζώδια που θα υποφέρουν περισσότερο από τα υπόλοιπα. Ποια είναι; 

♉ ΤΑΥΡΟΣ 

Με τον Άρη στον 4ο οίκο σου, τον Λέοντα, τα θέματα που θα σε απασχολήσουν κυρίως είναι του σπιτιού και της οικογένειάς σου. Στην μεν πρώτη περίπτωση, θα προκύψουν ζημιές ή βλάβες στον οικιακό σου εξοπλισμό που θα σου προκαλέσουν κι αρκετό άγχος, εκτός του ότι θα σου στοιχίσουν. Δεν αποκλείεται μια αναγκαστική ή ξαφνική μετακόμιση, όπως επίσης και η αλλαγή ενός χώρου ή να φουντώσει η διαμάχη για ένα ακίνητο.

Στη δεύτερη περίπτωση, θα υπάρχουν έντονες διαφωνίες και συχνοί τσακωμοί με ένα πολύ δικό σου πρόσωπο, που θα πηγάζουν από την τάση του να σου επιβάλλει τα θέλω του ή να έχει αρκετές απαιτήσεις από εσένα τις οποίες δε μπορείς να ικανοποιήσεις. Επίσης, είναι πιθανό το να έχει κάποια περιπέτεια (υγείας ή άλλη) και να χρειαστεί τη βοήθειά σου.

♒ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης στον 7ο οίκο σου έρχεται να σου δημιουργήσει αρκετούς μπελάδες σε όλες σου τις σχέσεις, ερωτικές κι επαγγελματικές, όπου ο εγωισμός και οι ανταγωνιστικές διαθέσεις των άλλων προς το πρόσωπό σου θα είναι αρκετές και θα «ξυπνήσουν» τη δική σου προβοκατόρικη και προκλητική συμπεριφορά, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τσακωμοί, αλλά και ρήξεις, αφού καμία πλευρά δε θα είναι διατεθειμένη να βάλει νερό στο κρασί της.

Αν είσαι ελεύθερος/η, μια κατάσταση «φύγε εσύ, έλα εσύ» θα τη ζήσεις και λογικό είναι οι γρήγορες εξελίξεις να μη σε αφήνουν να βαρεθείς μεν, αλλά θα σου προκαλούν και μια αναταραχή με τις υπερβολές και το «δράμα» που θα παίζεται κατά την «αναχώρηση», ενώ αν είσαι δεσμευμένος/η, δε θα τολμάς να θίξεις το οτιδήποτε, αφού το ταίρι σου θα το παίρνει προσωπικά και θα ξεσπά πόλεμος.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ