Ο σαρκασμός αυτών των ζωδίων ξεπερνάει τα όρια

Θα το πετάξουν το καρφί τους με την πρώτη ευκαιρία

Η καυστικότητα, η ειρωνία και ο σαρκασμός ορισμένων ανθρώπων ξεπερνά τα όρια και κάνει πολλούς, όχι απλά να μην τους ξαναμιλήσουν, αλλά και να τους κοπανήσουν... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όσα σχολιάζουν ή πουν δεν είνα αλήθεια. Αλλά το υφάκι τους πραγματικά δεν παλεύεται... Ποια είναι τα 4 ζώδια, που με... το χαμόγελο στα χείλη θα το πετάξουν το καρφί τους μόλις τους δοθεί η ευκαιρία;

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό που βλέπεις από τον Ταύρο, αυτό παίρνεις. Τέλος! Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο, δεν φιλτράρουν καμία σκέψη τους. Ό,τι πιστεύουν, ό,τι νομίζουν στο πετούν... σαν τούβλο στο κεφάλι, χωρίς καν να αναρωτηθούν κατά πόσο θα σε πειράξει ή θα σε προσβάλλει. Δεν θέλεις να το ακούσεις, δεν τους νοιάζει, από τη στιγμή που θεωρούν ότι είναι η πραγματικότητα. Είναι σαρκαστικοί, όμως ένα πράγμα είναι σίγουρο: ότι έχουν χιούμορ!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος είναι παιχνιδιάρης, είναι αξιολάτρευτος, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δε θα τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια σου και δε θα σε στολίσει, αν του δώσεις δικαίωμα. Έχει πάντα κάτι να σχολιάσει και δεν θα μπει στον κόπο να το πει έμμεσα για να μη σε κακοκαρδίσει. Απλά, θα χρησιμοποιήσει το χιούμορ του, που είναι έξυπνο για να σαρκάσει και -εννοείται- ότι η ατάκα του θα είναι φονική... ακόμα κι αν συνοδεύεται από γελάκια!

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ