Το ζώδιο του συναδέλφου σου φανερώνει το αν και πώς θα σου τη φέρει πισώπλατα

Το ζώδιο του συναδέλφου σου φανερώνει το αν και πώς θα σου τη φέρει πισώπλατα

Να έχεις μάτια και στην πλάτη!

Σε έναν εργασιακό χώρο, που είναι κατ' εξοχήν ανταγωνιστικό το περιβάλλον, όλο και κάποιος/α θα θέλει να σου «φάει» τη θέση, όλο και κάποιος/α δε σε πάει και θα προσπαθήσει να σου τη φέρει πισώπλατα και μάλιστα, ορισμένες φορές η μοναδική αιτία είναι ότι δε σε πάει κι όχι γιατί έχει να κερδίσει κάτι. Διάβασε το ζώδιό του/της συναδέλφου σου και δες το αν και πώς θα προσπαθήσει να σου βάλει τρικλοποδιά:

ΚΡΙΟΣ

Ευτυχώς για σένα, το ζώδιο αυτό δεν μπορεί να κρυφτεί. Θα το καταλάβεις από την πρώτη στιγμή αφού θα στα χώνει συνέχεια. Επίσης θα προτιμήσει να σε αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο και όχι να κρυφτεί ή να κάνει παιχνίδια.

ΤΑΥΡΟΣ

Πίσω από το χαμόγελό του, ο Ταύρος κρύβει ακόρεστη επιθυμία για δύναμη και εξουσία. Δεν το δείχνει… Δεν του το έχεις από την πρώτη στιγμή. Θα χρησιμοποιήσει διάφορα κόλπα και φυσικά θα είναι ξεροκέφαλος όσο δεν πάει. Θα δείχνει απρόθυμος να κάνει ο,τιδήποτε μαζί σου και θα σου βάζει διάφορα εμπόδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος μπορεί να αποτελέσει έναν από τους μεγαλύτερους εχθρούς σου. Αν θέλει να σε σαμποτάρει, θα βρει χίλιους τρόπους, ένας από τους οποίους είναι να αφήνει υπόνοιες ή να σπέρνει φήμες εναντίον σου, πατώντας στο "δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά". Το χειρότερο για σένα είναι ότι θα το στήσει τόσο καλά, που άντε να αποδείξεις ότι δεν ισχύουν.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr