Τα 4 πιο ανεύθυνα ζώδια για να κάνεις σχέση!

Αν κάνεις σχέση μαζί τους, μην περιμένεις και πολλά…

Όταν σχετίζεσαι με έναν αναξιόπιστο άτομο είναι σαν να παρακολουθείς ένα σήριαλ και να τελειώνει «πάνω στο καλύτερο», αφήνοντάς σε στην αβεβαιότητα και την αμφιβολία. Μπορεί βέβαια να είναι διασκεδαστικό το να κάνεις υποθέσεις για το τι μπορεί να συμβεί στο επόμενο επεισόδιο, αλλά στον τομέα των σχέσεων, μάλλον η προβλεψιμότητα είναι προτιμότερη από την αβεβαιότητα, τουλάχιστον για τους περισσότερους ανθρώπους.

Η αίσθηση του ανικανοποίητου και η αναμονή μπορεί να είναι ανεκτά και διασκεδαστικά όταν συμβαίνουν σε ένα ριάλιτι ή σε μια τηλεοπτική σειρά, αλλά αν ο/η σύντροφός σου σε φέρνει συνέχεια σε αυτήν την κατάσταση, δεν είναι και το πιο διασκεδαστικό πράγμα στον κόσμο.

Αν είσαι ο τύπος που σου αρέσει να «πατάς στα σίγουρα», τότε το να ξεκινήσεις μια σχέση με ένα από τα παρακάτω ζώδια, θα σε αφήνει πάντα με μια αίσθηση αναμονής και ανικανοποίητου, αφού ποτέ δεν θα ξέρεις τι πρόκειται να κάνουν στο επόμενο βήμα τους και ποια είναι η δική σου θέση μέσα στη ζωή τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι από τα πιο «φευγάτα» ζώδια. Όταν θέλει να κάνει κάτι, θα το κάνει και αυτό είναι όλο. Είναι παράξενος, συνειδητά ανεξάρτητος και σε μεγάλο βαθμό ζει με το μυαλό του, οπότε τα συναισθήματα των άλλων είναι ένα μάλλον άγνωστο πεδίο για εκείνον. Αυτό το ζώδιο του αέρα είναι αναμφισβήτητα το πιο καινοτόμο και συνηθίζει να πηγαίνει εκεί που το οδηγούν οι ιδιοτροπίες του, δίνοντας ελάχιστη σημασία στις συνέπειες ή στη λογική των πραγμάτων. Οι Υδροχόοι έχουν επίσης τη φήμη ότι είναι απόμακρα άτομα, οπότε, αν τους πεις ότι περίμενες να εμφανιστούν ή να απαντήσουν στο μήνυμά σου, δεν πρόκειται να νιώσουν καμία ενοχή.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ