Μην «ανοίξεις πόλεμο» με αυτά τα 5 ζώδια, γιατί θα χάσεις!

Μην «ανοίξεις πόλεμο» με αυτά τα 5 ζώδια, γιατί θα χάσεις!

Αν τσακωθείς μαζί τους, θα σε κατατροπώσουν!

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, ήρεμοι και συνήθως χαμογελαστοί, οι οποίοι σου προξενούν τη διάθεση να τους προσεγγίσεις για να κάνετε παρέα ή να συζητήσετε διάφορα θέματα. Υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι που διστάζεις ακόμα και να τους απευθύνεις τον λόγο, επειδή σου προξενούν την εντύπωση ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να σου επιτεθούν λεκτικά ή ακόμα και σωματικά.

Η επιθετικότητα είναι θέμα χαρακτήρα και, κοιτάζοντας τον ζωδιακό κύκλο, μπορούμε να απομονώσουμε κάποια ζώδια που είναι πιο επιθετικά ή και πιο… τρομακτικά από τα άλλα. Με αυτά τα ζώδια το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα ήθελες να βρεθείς απέναντι σε μια διαμάχη, αφού οι αντιδράσεις τους δεν είναι και οι καλύτερες.

Ταξινομήσαμε, λοιπόν, τα ζώδια σε μια κλίμακα επιθετικότητας και καταλήξαμε στο top 5 του ζωδιακού το οποίο σας παρουσιάζουμε παρακάτω:

ΚΡΙΟΣ

Το πρώτο ζώδιο, ο Κριός είναι γνωστό ως ένα από τα πιο επίμονα, παρορμητικά και επιθετικά ζώδια. Όμως, παρότι είναι μονίμως στην τσίτα και βγάζει μια έντονη επιθετικότητα, δεν θα μπορούσες με τίποτα να τον πεις κακό. Και αυτό φαίνεται από το πόσο εύκολα και γρήγορα ξεπερνά το στάδιο του θυμού και πάει παρακάτω. Πάντως, αν αποφασίσεις να… τσιγκλίσεις αυτό το πύρινο ζώδιο, η μάχη μαζί του είναι χαμένη εκ των προτέρων!

Οι Κριοί απογοητεύονται εύκολα, οπότε είναι εύκολο να πεις κάτι που θα τους θυμώσει. Από τη στιγμή που ένας Κριός θα γίνει έξαλλος μαζί σου, οι αντιδράσεις του θα είναι αρκετά δραματικές και δεν πρόκειται να σε αφήσει να ξεφύγεις τόσο εύκολα!

Παρόλο που συνήθως ελέγχει την ψυχραιμία του, αν κάνεις κάτι που θα τον θυμώσει πραγματικά, δεν υπάρχει διαφυγή από την οργή του. Όταν ο Κριός έρχεται αντιμέτωπος με συγκρούσεις, αντιδρά θυμωμένα γιατί δεν έχει μεγάλη υπομονή. Από την άλλη πλευρά όμως, αν του δείξεις εμπιστοσύνη και αφοσίωση, μπορεί να γίνει ο καλύτερος φίλος της ζωής σου!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr