7 αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις, αν αγαπάς έναν Σκορπιό!

7 αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις, αν αγαπάς έναν Σκορπιό!

Έχεις σχέση με Σκορπιό; Ας πρόσεχες!

Οι Σκορπιοί είναι πολύ παθιασμένα άτομα με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Και, παρόλο που μπορεί να είναι ζηλιάρηδες και μυστικοπαθείς, ταυτόχρονα είναι συμπονετικοί και στοργικοί, όπως πολύ καλά γνωρίζουν τα κοντινά τους πρόσωπα. Έχουν μια τεράστια γκάμα πλεονεκτημάτων αλλά και άλλα δυνατά χαρακτηριστικά, τα οποία καλό είναι να γνωρίζεις, εάν έχεις ξεκινήσει ή πρόκειται να ξεκινήσεις μια σχέση μαζί τους.

Παρακάτω υπάρχει μια λίστα με τις 7 πιο σημαντικές αλήθειες που οπωσδήποτε πρέπει να λάβεις υπόψη, εφόσον σχετίζεσαι συναισθηματικά με αυτό το «σκοτεινό» και μυστηριώδες ζώδιο του νερού.

1. Είναι ο πιο σέξι τύπος του ζωδιακού!

Σου έχει τύχει ποτέ να διαπιστώσεις ξαφνικά ότι έλκεσαι από έναν περίεργο τύπο, που δεν λέει και πολλά εμφανισιακά και μισοκοιμάται διαβάζοντας την εφημερίδα του μέσα στο μετρό; Αυτή η ανεξήγητη έλξη δεν είναι τυχαία. Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για έναν Σκορπιό που μια πιθανή ερωτική εμπειρία μαζί του, θα σε κάνει να… παραμιλάς. Ααα, και κάτι άλλο. Μην προσπαθήσεις να αντισταθείς. Δεν μπορείς!

2. Είναι κυριαρχικός και θέλει να ελέγχει τα πάντα

Ακόμα κι αν θέλεις να πιστεύεις ότι ο/η Σκορπιός σύντροφός σου δεν έχει το πάνω χέρι στη σχέση σας, ξέρεις ότι κάνεις λάθος. Αν κάποιες φορές δείχνει υποχωρητικός, απλώς σημαίνει ότι... παίζει μαζί σου, μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή για να σε ξαναβάλει στη θέση σου! Επιπλέον, είναι ο τύπος του ανθρώπου που πάντα κερδίζει. Είναι επίμονος σε σημείο να γίνεται αμείλικτος, περιστασιακά γίνεται χειριστικός και έχει τεράστια εσωτερική δύναμη. Γενικά, μην χαλαρώνεις και πολύ μαζί του.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr