Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 04/12 έως 02/01

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 04/12 έως 02/01

Διάβασε τι προβλέπεται για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά των 12 ζωδίων του Κινέζικου ωροσκοπίου

Ο κάθε ζωδιακός μήνας για την Κινέζικη αστρολογία ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και διαρκεί μέχρι την επόμενη. Διάβασε παρακάτω την πρόβλεψη του ζωδίου σου, για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά σου, για το χρονικό διάστημα από 4/12, που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη έως την επόμενη, στις 2/1.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια του Κινέζικου ωροσκοπίου

Ποντικός

Αρκετά ευχάριστα θα κλείσει το 2021 για σένα, αφού αυτή η περίοδος είναι αρκετά υποσχόμενη σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Θα έχεις επαγγελματική ανέλιξη κι ενδεχομένως, μετά από καιρό, να έρθει μια προαγωγή και αύξηση των αποδοχών σου.
Τα οικονομικά σου θα είναι ικανοποιητικά, η ροή χρημάτων συνεχής και ενδεχομένως να έρθουν και άλλα. Στα αισθηματικά σου, η σχέση σου θα είναι ευτυχισμένη και το περιβάλλον εγκάρδιο. Μάλιστα, ενδέχεται να έρθει και μια εγκυμοσύνη, που θα δώσει μεγάλη χαρά. Η υγεία σου θα είναι άψογη, αν και καλό θα ήταν γύρω στις μέρες των Χριστουγέννων να μην το παρακάνεις με το φαγοπότι.

Βούβαλος

Αυτή την περίοδο, η τύχη δε θα είναι με το μέρος σου, κυρίως μετά τις 10 του μήνα. Αν είσαι επιχειρηματίας, οι επενδύσεις δε θα έχουν την αναμενόμενη απόδοση και καλό θα ήταν να αποφύγεις επικίνδυνα εγχειρήματα και κερδοσκοπικές ενέργειες, διαφορετικά, μπορεί να καταλήξεις με μεγάλες απώλειες. Επιπλέον, πρόσεξε τα έξοδά σου, που τείνουν να είναι περισσότερα από τα έσοδα. Από την άλλη, κι οι σχέσεις σου με συναδέλφους, συνεργάτες και ανωτέρους δε θα είναι αρμονικές, λόγω της μεγάλης διάστασης απόψεων, κάτι που θα βλάψει και την επαγγελματική σου εξέλιξη. Η επιτυχία εξαρτάται από το πώς θα τα διαχειριστείς όλα αυτά και θα πας με τα νερά τους.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr