Τα κρυφά χαρτιά της Ηλιακής έκλειψης στον Τοξότη

Τα κρυφά χαρτιά της Ηλιακής έκλειψης στον Τοξότη

Εκείνο που θα πρέπει να σε απασχολήσει είναι το αν το γενέθλιο ωροσκόπιό σου είναι τέτοιο που όντως μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος/η, αφήνοντας την τύχη σου και την ατυχία των άλλων να δουλεύει.

Στις 4 Δεκεμβρίου γίνεται η -τελευταία για αυτά τα χρόνια- έκλειψη στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, που θα συνεχίσει να ασκεί την επιρροή της για τους επόμενους έξι μήνες, περίπου. Θα ακολουθήσουν εκείνες στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, που θα βάλουν την δική τους σφραγίδα στις εξελίξεις για ενάμιση χρόνο περίπου, αρχής γενομένης από τον ερχόμενο Μάιο.
Το τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την Ελλάδα και τον κόσμο είναι το αντικείμενο του δεύτερου μέρους αυτής της αναφοράς.

Αρχικά, θα σου επισημάνω το τι κρύβει για σένα η συγκεκριμένη έκλειψη, η οποία από μόνη της δεν έχει κάτι το μεμπτό, με την έννοια ότι ο Ήλιος και η Σελήνη δεν σχηματίζουν κάποια κρίσιμη όψη με αργό πλανήτη. Άρα, θα πεις κι εσύ, το πολύ-πολύ να δώσει νέα δεδομένα σε σχέση με τα ταξίδια, την επιμόρφωσή σου, άντε και κάτι νομικού ενδιαφέροντος. Ίσως, μάλιστα, αν δεν είσαι Τοξότης ή δεν εκπροσωπείς κάποιο από τα υπόλοιπα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένος και Ιχθύς), να αλλάξεις πλευρό λέγοντας «σιγά τα ωά»!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr