Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο: Ποια ζώδια θα ταλαιπωρηθούν;

Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο: Ποια ζώδια θα ταλαιπωρηθούν;

Το κάθε ζώδιο λίγο-πολύ θα αγανακτήσει αυτά τα 5 όμως περισσότερο απ' όλα...

Ο Ερμής στον Υδροχόο, από τις 13/1 θα είναι σε στάση, θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 15/1, η οποία θα κρατήσει έως και τις 5/2, φτάνοντας πια στις 24° 22’ μοίρες του Αιγόκερω, δημιουργώντας διάφορα προβλήματα στην καθημερινότητά μας, με καθυστερήσεις στις εξελίξεις, βλάβες στα μέσα επικοινωνίας ή μεταφοράς και άλλα τέτοια όμορφα. Αλλάζουν, αναθεωρούνται, κολλάνε ή αναβάλλονται δουλειές ή συμφωνίες, ακυρώνονται ραντεβού και γίνονται μπερδέματα και παρεξηγήσεις με τον περίγυρό μας. Μόνο ό,τι αφορά στο παρελθόν, τύπου ξεκαθαρίσματα, κλείσιμο εκκρεμοτήτων κλπ πηγαίνει καλά!

Όλα τα ζώδια, ανάλογα με το πού τα "χτυπάει", θα φτάσουν στο σημείο της αγανάκτησης, υπάρχουν όμως συγκεκριμένα 5 που θα υποφέρουν από τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο και έπειτα στον Αιγόκερω:

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σου δε θα ξέρεις τι σου γίνεται. Άλλα θα ξεκινάς να κάνεις κι αλλού θα καταλήγεις. Είχες βάλει κάποιον σκοπό, είχες έναν στόχο; Ξέχνα τον! Τίποτα δε θα σου πάει όπως το είχες σκεφτεί, θα είσαι στην τσίτα και τα νεύρα σου θα σπάνε, γιατί εσύ κοιτάς μπροστά κι όχι πίσω, όμως δεν κουνιέσαι ούτε με μπίγα. Μόλις ανοίγεις το στόμα σου να πεις μια κουβέντα, βατραχάκια θα πετάγονται.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr