Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν υπέροχο Μάρτιο

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν υπέροχο Μάρτιο

Ο Ιχθύς θα παραμείνει στα σύννεφα! Ποιοι είναι οι υπόλοιποι της παρέας;

Ο κάθε μήνας κρύβει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις και γεγονότα για κάποια ζώδια και το ίδιο ισχύει και για τον Μάρτιο, που ορισμένα θα τα ζορίσει, άλλα όμως θα τα ικανοποιήσει από πολλές απόψεις. Αν ανήκεις σε ένα από αυτά, θα περάσεις έναν υπέροχο μήνα!

Τα ζώδια που θα χαμογελάσουν πλατιά τον Μάρτιο είναι τα εξής:

ΙΧΘΥΕΣ

Σίγουρα είναι ο μήνας σου κι όχι μόνο γιατί έχεις γενέθλια, αλλά γιατί οι συγκυρίες είναι τέτοιες που σε ευνοούν σε αρκετούς τομείς. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και ο Δίας πάνω σου ανοίγουν νέες ελπιδοφόρες προοπτικές, με αποκορύφωμα στις 5, όπου η τύχη θα αναλάβει τα ηνία και ό,τι ζητήσεις θα το έχεις. Οι κατακτήσεις σου θα αυξηθούν, με την παρέα σου, αφού λύσατε τις όποιες διαφορές σας ή την καινούργια, που θα κάνεις, θα περάσεις σούπερ, το κέφι σου θα έχεις, η προσωπική σου ζωή θα έχει αρκετές ευχάριστες στιγμές κι αν εξαιρέσεις κάποια προβλήματα με τη δουλειά σου ή με τα μέσα που επικοινωνείς ή κυκλοφορείς, μετά τις 17 του μήνα, (εντάξει, μην τα θέλεις κι όλα δικά σου, όλα θα πάνε καλά και δε θα έχεις ανάγκη κανέναν. Σε γενικές γραμμές εσύ τον Μάρτιο θα πετάς... χαρταετό!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr