Δες τον δρόμο που σου δείχνει το Φεγγάρι από 01/06 έως 15/06

Δες τον δρόμο που σου δείχνει το Φεγγάρι από 01/06 έως 15/06

Πώς θα είναι η κάθε μέρα, για το πρώτο 15μερο του Ιουνίου;

ΟΨΕΙΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΑΠΟ 01/06 έως 15/06

H Σελήνη, ο πιο γρήγορος αστρολογικός δείκτης, μπορεί να ενεργοποιήσει άλλες διελεύσεις που μας επηρεάζουν ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή ακόμη και όψεις του γενεθλίου χάρτη μας. Η θέση της παίζει σημαντικό ρόλο τόσο σε ψυχολογικό επίπεδο όσο και στην πραγματοποίηση σημαντικών γεγονότων. Σε κάθε περίπτωση χρωματίζει το κλίμα των ημερών με στοιχεία του ζωδίου που βρίσκεται. Μένει σε ένα ζώδιο περίπου 2, 5 μέρες, για αυτό το λόγο οι διελεύσεις της έχουν μικρό διάστημα επιρροής. Παρατήρησε τις μοίρες και το ζώδιο που γίνεται η κάθε όψη και σύγκρινε με το γενέθλιο χάρτη σου, για να ξέρεις πώς θα είναι η κάθε μέρα του μήνα.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

01.06.2023 (00°09´)

Προσπάθησε σήμερα να δείξεις όσο το δυνατόν γίνεται μεγαλύτερο αυτοέλεγχο. Η ατμόσφαιρα γύρω θα είναι σαν ένα καζάνι που βράζει. Μία λάθος λέξη και μπορεί να πυροδοτήσει κόντρες ή και καβγάδες που έπειτα θα είναι δύσκολο να ξεχαστούν. Χειριστικές συμπεριφορές ή παιχνίδια εξουσίας επίσης σήμερα θα βγουν στο φως.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

01.06.2023 (03°27´)

Έντονη τάση να μεγαλοποιείς τα πράγματα και πέφτεις σε λάθος εκτιμήσεις. Κρίνεις με υπερβολή και σου λείπει η αντικειμενικότητα. Προσπάθησε να βάλεις στον εαυτό σου και την σκέψη σου μέσα σε σαφή όρια.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr