Αστρολογικό κους-κους

Αστρολογικό κους-κους

Νέα, κουτσομπολιά, φήμες, μαγειρεμένα με... αστρολογική συνταγή: Σταύρος Νιάρχος Jr & Jessica Hart, Νίκος Μουρατίδης, Celine Dion

Σταύρος Νιάρχος Jr & Jessica Hart - Ένα λαμπερό ζευγάρι

Ο εγγονός του Έλληνα μεγιστάνα Σταύρου Νιάρχου που φέρει και το όνομα του παππού του, γιος του μεγάλου του γιού Φίλιππου, έχει απασχολήσει πολλές φορές τα μέσα ενημέρωσης, ειδικά τα gossip και ειδικότερα με τις διάσημες σχέσεις του. Γοητευτικός και σκανδαλιάρης, με περιουσία δισεκατομμυρίων ευρώ, μοιράζεται μεταξύ Νέας Υόρκης που γεννήθηκε και Παρισιού όπου μεγάλωσε.
Τον Δεκέμβριο του 2010 σε μια επίδειξη μόδας της εταιρείας Karen Millen, γνωρίστηκε με την αγαπημένη του Jessica Hart πανέμορφο μοντέλο από την Αυστραλία και από τότε είναι αχώριστοι. Η τελευταία της φωτογράφηση έγινε για λογαριασμό της Victoria's Secret, στην οποία εντυπωσίασε για άλλη μια φορά με την ομορφιά της, όπως ακριβώς συνέβη και με τον Νιάρχο.
Στην Αυστραλία είναι πλέον διάσημη και χάρη στη σχέση της με τον Νιάρχο έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης διεθνώς. Στα 26 της σχεδόν χρόνια έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εταιρίες, ενώ οι δυο τους είναι αυτοκόλλητοι σε κάθε κοσμική εκδήλωση.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr