Ερωτική Αριθμολογία

Ερωτική Αριθμολογία

Ο Πλάτωνας λέει ότι οι άνθρωποι ονόμασαν τον έρωτα φτερωτό, γιατί έχει φτερά και οι θεοί του έδωσαν επίσης το ίδιο όνομα γιατί δίνει φτερά.

Είναι γεγονός ότι μια πετυχημένη ερωτική σχέση, μας ανεβάζει στους ουρανούς, μας βοηθάει να αντιμετωπίζουμε τη ζωή με αισιοδοξία, και φέρνει στην επιφάνεια την ομορφιά που υπάρχει στην ψυχή μας. Αυτή που καθορίζει τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τη ζωή και τις σχέσεις μας με τους άλλους είναι η προσωπικότητα μας. Ακόμα κι αν μια σχέση μπορεί να έγινε κάτω από περίεργες συνθήκες, μέσα από τους αριθμούς μπορούμε να δούμε τι να περιμένουμε από αυτή. Έτσι ο προσωπικός αριθμός του έρωτα μπορεί να γίνει πυξίδα για να κάνουμε σωστές επιλογές όταν ψάχνουμε για σύντροφο, ή να δούμε πως θα εξελιχθεί η σχέση που ήδη έχουμε.

Πως θα υπολογίσετε τον προσωπικό σας αριθμό: υπάρχουν εννέα βασικοί αριθμοί. Για να βρείτε τον προσωπικό σας αριθμό προσθέστε όλους τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησης σας και στη συνέχεια αναγάγετε τον αριθμό που θα προκύψει σε μονοψήφιο. Παράδειγμα: αν η ημερομηνία γέννηση σας είναι 31/12/1962 τότε έχουμε 3+1+1+2+1+9+6+2=25, στην συνέχεια μετατρέπουμε το 25 σε μονοψήφιο και έχουμε 2+5=7 Το 7 είναι ο προσωπικός σας αριθμός.
Το παιχνίδι των σχέσεων είναι γεμάτο από αβεβαιότητες και παγίδες. Το μυστικό για να τις ξεπεράσουμε είναι να γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο. Ας δούμε λοιπόν τι μας συμβουλεύουν οι αριθμοί.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr