Αριθμολογία - Τα Ερωτικά και τα Οικονομικά του Μαρτίου

Αριθμολογία - Τα Ερωτικά και τα Οικονομικά του Μαρτίου

Ο Μάρτιος του 2012 είναι για όλους ο συμπαντικός μήνας 8

Για να βρείτε τι μήνας είναι για σας προσωπικά ο Μάρτιος, προσθέστε την ημέρα της γέννησης σας με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 8 και αναγάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα αν έχετε γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα ο αριθμός του προσωπικού σας μήνα είναι: 1+2+8=11. Αναγάγουμε τον αριθμό 11 σε μονοψήφιο 1+1=2 και καταλήγουμε στο 2 που είναι ο προσωπικός σας μήνας.

Για τον μήνα Μάρτιο

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 1
Τον Μάρτιο έχετε ανάγκη από ανανέωση και ελευθερία κινήσεων. Είναι μια περίοδος δημιουργική που θα σας παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα και θα σας γίνουν προτάσεις. Μπορείτε να βάλετε τα θεμέλια μιας πολύ πιο ενδιαφέρουσας ζωής, αλλά προηγουμένως πρέπει να διευθετήσετε εκκρεμότητες και να δώσετε λύσεις σε προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί. Προγραμματίστε τα οικονομικά σας και μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις γιατί θα βρεθείτε προ εκπλήξεων.
Στον αισθηματικό τομέα οι δεσμευμένοι νοιώθετε πιεσμένοι από καταστάσεις που διαιωνίζονται. Οι αδέσμευτοι απολαμβάνετε την κοινωνική σας ζωή και αποφεύγετε τις δεσμεύσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr