Πανσέληνος Απριλίου 2012 – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Πανσέληνος Απριλίου 2012 – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα έντονη Πανσέληνο σε ότι αφορά στο συναίσθημα και στις σχέσεις μας

Την Παρασκευή 6 Απριλίου πραγματοποιείται η 4η Πανσέληνος του χρόνου, στις 17ο 23' μοίρες του ζωδίου του Ζυγού στις 10:18 το βράδυ, ώρα Ελλάδας.
Πρόκειται για μια ιδιαίτερα έντονη Πανσέληνο σε ό, τι αφορά στο συναίσθημα και στις σχέσεις μας με αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες, αφού η Αφροδίτη που κυβερνά το ζώδιο που γίνεται η Πανσέληνος, εμπλέκεται στον δύσκολο σχηματισμό του Ταυ – τετραγώνου με τους Άρη και Ποσειδώνα.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι του δεύτερου δεκαήμερου είναι αυτοί που επηρεάζονται περισσότερο, νιώθοντας την συναισθηματική έξαψη να φουντώνει.
Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες ειδικά οι γεννημένοι στις πρώτες πέντε μέρες των ζωδίων τους αντιμετωπίζουν το Ταυ – τετράγωνο των προαναφερθέντων πλανητών στο δικό τους μεταβλητό σταυρό, αλλάζοντας διάθεση και κυνηγώντας χίμαιρες.
Λέοντες, Υδροχόοι, Σκορπιοί και Ταύροι γίνονται οι αποδέκτες της έντασης των άλλων και μάλιστα προσφέρονται εθελοντικά, σε μια προσπάθεια εναρμόνισης των παθών.
Στην Πανσέληνο αυτή πρωταγωνιστούν οι ακραίες συμπεριφορές, η πλάνη, η ευμετάβλητη διάθεση και μια εγωιστική ανάγκη, που δεν ικανοποιείται εύκολα.
Ας δούμε πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ξεχωριστά.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr