Βραβεία Oscar 2020: Τα πιο iconic ζευγάρια των τελευταίων 20 ετών (photos)

Γωγώ Φούντα
Βραβεία Oscar 2020: Τα πιο iconic ζευγάρια των τελευταίων 20 ετών (photos)

Τώρα τα θυμόμαστε και συγκινούμαστε!

Tα ψέματα τελείωσαν! Η 92η απονομή των Βραβείων Oscar είναι προ των πυλών και όπως είναι φυσικό, όλοι εμείς οι σινεφίλ-βασικά και όλος ο πλανήτης-, ανυπομονούμε για να δούμε τους αγαπημένους μας stars, να σηκώνουν όχι μόνο τα ακριβοθώρητα αγαλματίδια, αλλά και να ποζάρουν λαμπεροί και πανέμορφοι στο πιο διάσημο χαλί της υφηλίου. Η βραδιά έχει κανονιστεί: Παρέα, φαγητό, κρασάκι και η COSMOTE TV να δείχνει live όλα όσα συμβαίνουν στο φημισμένο Kodak Theatre, μέσα και… κυρίως απ’ έξω από αυτό, που εδώ που τα λέμε είναι και το ζουμί της υπόθεσης.

Έχοντας ακόμα νωπές τις μνήμες μας από το reunion των Brad Pitt και Jennifer Aniston στα SAG, και ευχόμενοι παράλληλα να δούμε ακόμα περισσότερη… διάδραση ανάμεσα στους δύο διάσημους πρώην στα Oscars-αν καταφθάσουν και μαζί θα είμαστε ακόμα πιο ικανοποιημένοι αλλά ας μην είμαστε και πλεονέκτες- κάναμε μία γλυκιά αναδρομή στις απονομές των τελευταίων 20 ετών, και θυμηθήκαμε όλα εκείνα τα ζευγάρια που άφησαν εποχή στο κόκκινο χαλί, με φωτογραφίες οι οποίες πλέον θεωρούνται κλασικές!

Γιατί μπορεί η ουσία της απονομής να είναι οι βραβεύσεις… αλλά εμείς πάντα έχουμε μία ιδιαίτερη αδυναμία στις περιβόητες αφίξεις. Και μιας και είπαμε αφίξεις, στην παρακάτω gallery, έχουμε τα πιο αγαπημένα μας ζευγάρια για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

Και μία υπενθύμιση:

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, μη χάσετε ζωντανά από τις 11.30 μ.μ. τις αφίξεις στο κόκκινο χαλί. O Γιώργος Σατσίδης και η Χριστίνα Μπίθα, θα πραγματοποιήσουν live σχολιασμό απευθείας από το στο Dolby Theatre στο Λος Άντζελες και στη 1.30 π.μ θα δούμε το pre show.

Το αποκορύφωμα της βραδιάς έρχεται με την τελετή απονομής στις 03.00 π.μ., την οποία θα απολαύσουμε στο COSMOTE CINEMA 1HD με τον πρωτότυπο ήχο ή στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD.