Oscars 2020: Οι μεγαλύτερες αδικίες στην ιστορία του θεσμού (photos)

Γωγώ Φούντα
Oscars 2020: Οι μεγαλύτερες αδικίες στην ιστορία του θεσμού (photos)

Γιατί ούτε η ζωή των stars δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα

Μήπως ένιωσες αδικημένη σήμερα στη δουλειά; Μήπως αισθάνθηκες έστω και μία στιγμή ότι ο κόπος σου δεν αναγνωρίζεται και ότι γενικότερα η ζωή σου χρωστάει και δεν της χρωστάς; Αυτό έλα και πες το στην Jennifer Lopez και τη Lupita Νyong’o οι οποίες κατά γενική ομολογία είναι οι μεγάλες αδικημένες των φετινών Oscars. Δύο stars που έπρεπε να είναι υποψήφιες, η πρώτη για το «Hustlers» και η δεύτερη για το «US» και αντ’ αυτού πήραν μόνο περιφρόνηση και αδιαφορία, προκαλώντας για ακόμη μία φορά τεράστια συζήτηση, σχετικά με τα κριτήρια που οφείλουν να πληρούν οι υποψήφιοι και τελοσπάντων αν τελικά ο διαγωνισμός είναι όντως αδιάβλητος.

Διότι ομολογουμένως, την μεγάλη βραδιά της απονομής, την οποία και σκοπεύω να παρακολουθήσω live από την COSMOTE TV, ήθελα να ακούσω το όνομα της J. Lo, έστω και σαν υποψήφια. Το άξιζε και δούλεψε σκληρά γι’ αυτό. Και επειδή εγώ την αδικία δεν την μπορώ, παρακάτω συγκέντρωσα τις μεγαλύτερες αδικίες στην ιστορία των Oscars, γιατί αυτά καλό είναι να λέγονται!

Έτος 1994

Το Oscar καλύτερης ταινίας το παίρνει το « Forrest Gump» την ίδια στιγμή που στην κατηγορία διαγωνίζονταν το «Pulp Fiction» και το «The Shawshank Redemption». Σε περίπτωση που έχεις δει και τις τρεις ταινίες, μπορείς να αντιληφθείς το μέγεθος της αδικίας. Σε περίπτωση που δεν τις έχεις δει, καλό θα ήταν να το κάνεις γιατί λίγη pop κουλτούρα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

ΥΓ: Τώρα αλήθεια δεν έχεις δει το Pulp Fiction;

dM2w364MScsjFf8pfMbaWUcWrR 0

Για τη συνέχεια δες την παρακάτω gallery:

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, μη χάσετε ζωντανά από τις 11.30 μ.μ. τις αφίξεις στο κόκκινο χαλί. O Γιώργος Σατσίδης και η Χριστίνα Μπίθα, θα πραγματοποιήσουν live σχολιασμό απευθείας από το στο Dolby Theatre στο Λος Άντζελες και στη 1.30 π.μ θα δούμε το pre show.

Το αποκορύφωμα της βραδιάς έρχεται με την τελετή απονομής στις 03.00 π.μ., την οποία θα απολαύσουμε στο COSMOTE CINEMA 1HD με τον πρωτότυπο ήχο ή στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD.