Worst Dressed Alert: Τα 15+1 πιο κακόγουστα φορέματα στην ιστορία των Oscars

Διονυσία Καλαποθαράκου
Worst Dressed Alert: Τα 15+1 πιο κακόγουστα φορέματα στην ιστορία των Oscars

Γιατί το κόκκινο χαλί δεν είναι πάντα στρωμένο με ροδοπέταλα (και κομψές εμφανίσεις).

Επειδή τα Oscars είναι σαν τη ζωή, «αναγνωρίζουμε τα καλά, αλλά δεν ξεχνάμε ποτέ τα κακά», τις τελευταίες μέρες πριν την 92η Τελετή των Βραβείων Όσκαρ, ανατρέξαμε όχι μόνο στα καλύτερα red carpet looks, αλλά και στα χειρότερα.
Συγκεντρώσαμε 15 εμφανίσεις που είμαστε σίγουρες πως οι κυρίες που τις έκαναν θα κλαίνε ακόμα γοερά κάθε φορά που βλέπουν αυτές τις παλιές τους φωτογραφίες. Ελπίζουμε μόνο φέτος να μην δούμε κανένα outfit που να αξίζει να μπει στην παρακάτω gallery γιατί ανυπομονούμε να αποθεώσουμε τα gowns των πιο διάσημων κυριών αυτού του Πλανήτη και όχι προβληματιστούμε σε λίγες μέρες βλέποντας τη διοργάνωση ζωντανά.

Γιατί μην ξεχνάμε πως την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, από τις 11.30 μ.μ. θα παρακολουθούμε τις αφίξεις στο κόκκινο χαλί με live σχολιασμό από τον Γιώργο Σατσίδη και τη Χριστίνα Μπίθα απευθείας από το Dolby Theatre στο Λος Άντζελες και στη 1.30 π.μ θα δούμε το pre show. Το αποκορύφωμα της βραδιάς έρχεται με την τελετή απονομής στις 03.00 π.μ., την οποία θα απολαύσουμε στο COSMOTE CINEMA 1HD με τον πρωτότυπο ήχο ή στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD.
Δες επίσης: Total Black Looks: Τα 15 πιο κομψά, ολόμαυρα φορέματα στην ιστορία των Oscars