Best Oscar Dresses Of All Time: Oι εμφανίσεις που άφησαν ιστορία στο κόκκινο χαλί

Διονυσία Καλαποθαράκου
Best Oscar Dresses Of All Time: Oι εμφανίσεις που άφησαν ιστορία στο κόκκινο χαλί

Λίγο πριν την 92η Απονομή των Βραβείων της Ακαδημίας Κινηματογράφου, ας θυμηθούμε τα red carpet looks που έχουμε ξεχωρίσει από το 1954 μέχρι και σήμερα.

Aπό τα εμβληματικά midi, full skirted φορέματα της Audrey Hepburn –τα οποία ήταν όλα Givenchy- μέχρι το Versace φόρεμα με το ιλιγγιώδες άνοιγμα στο πόδι που φόρεσε η Angelina Jolie το 2012, στο κόκκινο χαλί των Oscars έχουν περπατήσει/φωτογραφηθεί/αποθεωθεί μερικά από τα πιο κομψά gowns στη ιστορία της μόδας. Στην παρακάτω gallery θα δεις 35 ρούχα που οριοθέτησαν από το 1954 έως και πέρυσι την έκφραση «red carpet looks» με τον πιο εντυπωσιακό και ταυτόχρονα φινετσάτο τρόπο.

Η Lady Gaga, η Jennifer Aniston, η Charlize Theron, αλλά και η Farrah Fawcett, η Grace Kelly και η Elizabeth Taylor είναι μερικές από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες στην ιστορία των Βραβείων και οι δημιουργίες που θα δεις παρακάτω το αποδεικνύουν. Πάτησε το scroll στην παρακάτω gallery και διάλεξε το δικό σου αγαπημένο, οσκαρικό look λίγο πριν την μεγάλη βραδιά!
Δες επίσης: Η ιστορία πίσω από την αλλαγή φορέματος της Anne Hathaway που σημάδεψε τα Oscars

Και μία υπενθύμιση:

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, μη χάσετε ζωντανά από τις 11.30 μ.μ. τις αφίξεις στο κόκκινο χαλί. O Γιώργος Σατσίδης και η Χριστίνα Μπίθα, θα πραγματοποιήσουν live σχολιασμό απευθείας από το στο Dolby Theatre στο Λος Άντζελες και στη 1.30 π.μ θα δούμε το pre show.

Το αποκορύφωμα της βραδιάς έρχεται με την τελετή απονομής στις 03.00 π.μ., την οποία θα απολαύσουμε στο COSMOTE CINEMA 1HD με τον πρωτότυπο ήχο ή στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD.