Οι 4 πιο ωραίες στιγμές μου από την εβδομάδα που μας πέρασε!

Άννα Πρέλεβιτς
Οι 4 πιο ωραίες στιγμές μου από την εβδομάδα που μας πέρασε!

Τα μεγαλύτερα “σ’αγαπώ” ειπώθηκαν με σφιχτές αγκαλιές.

Πριν 4 χρόνια 22/01/2016 περπάτησα στο πρώτο celebrity Yes I Do bridal catwalk. Τότε με τη Μυρτώ Κάζη (ιδρύτρια του Yes I Do) γνωριζόμασταν ελάχιστα, αλλά για κάποιο περίεργο λόγο από τη πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε στηρίζαμε η μία την άλλη σαν να ήμασταν φίλες χρόνια.

Κάνω ένα γρήγορο fast forward στο τώρα .. 29/01/2019 όπου πλέον η Μυρτώ Κάζη είναι κάτι σαν οικογένεια .. ! Το καλύτερο όμως ποιο είναι; Τα τελευταία 2 χρόνια, όποτε πραγματοποιείται το fashion show είμαι και εγώ μέλος της dream team ομάδας του Yes I Do!

Ω ναι, όχι μόνο περπατάω στο catwalk αλλά μαζί με τη φίλη μου Νανσυ Παπαδημητρίου βοηθάω στον συντονισμό των celebrities που συμμετέχουν στο show. Εργασία και χαρά ξεκάθαρα!

Λέξη για να περιγράψω το φετινό show;

Εξωπραγματικό (αλήθεια χωρίς υπερβολές)

Φράση για να το περιγράψω;

Απλό. Το hashtag της βραδιάς. #BetterTogether. Γιατί όπως λέει και η Κάζη, «Το μαζί δεν είναι πάντα ρόδινο. Και εκεί είναι όλη η ουσία. Τα ζευγάρια που πέρασαν δύσκολα και παραμένουν μαζί είναι, τα πιο δυνατά.»

Πάνω σε αυτή τη φράση θα μοιραστώ μαζί σου 4 στιγμές της βραδιάς που είναι πιο #BetterTogether πεθαίνεις.

  1. Η αγκαλιά της Νάνσυς Παπαδημητρίου

Αλήθεια δεν θυμάμαι γιατί αγκαλιαστήκαμε. Ούτε θυμάμαι τι λέγαμε. Θυμάμαι όμως τη στιγμή .. και χαίρομαι τόσο που την έχουμε και σε φωτογραφία! Τα μεγαλύτερα “σ’αγαπώ” ειπώθηκαν με σφιχτές αγκαλιές. Και με τη Νανσούλα υπάρχει μία αγάπη μεγάλη.

annalyzing 1
  1. Η selfie με την αδερφή μου, Τέα, την ώρα που ήμασταν στο lineup πριν βγούμε στην πασαρέλα.

Η Τέα, εκτός από αδερφή μου, είναι και κολλητή μου. Σε όλα μαζί από μικρές. Ήρθε από το Λονδίνο (εκεί μένει και εργάζεται τα τελευταία 10 χρόνια) και έκανε το πρώτο catwalk της ζωή της! Αξία ανεκτίμητη να βρίσκεσαι σε ένα τέτοιο show ανάμεσα σε αγαπημένους φίλους αλλά να είναι και η αδερφούλα σου μαζί σου! Όλα είναι ακόμα πιο μαγικά!

annalyzing 2
  1. Η στιγμή που βγήκα στο catwalk.

Στα δεξιά μου καθόντουσαν οι φίλες μου, χόρευαν με τις μουσικές του DJ και σαν cheerleaders χειροκροτούσαν όλα τα μοντέλα που έβγαιναν στην πασαρέλα! Χαρά, συγκίνηση, αγάπη. Αυτά και άλλα τόσα όμορφα συναισθήματα μοιραστήκαμε όλες το ίδιο δευτερόλεπτο.

annalyzing 5
annalyzing 4
annalyzing 3
  1. Η στιγμή που τελειώνει το show και βγαίνουμε και οι 65 στην πασαρέλα.

Όχι δες λίγο την έκφραση στο πρόσωπο μου. Μάλλον έτσι μοιάζει η ευτυχία. Και το πιο τέλειο; ΟΛΟΙ μέσα στην αίθουσα είχαμε ακριβώς το ίδιο χαμόγελο!

annalyzing 6

#BetterTogether στιγμές έχουμε κάθε μέρα. Πρέπει να έχουμε κάθε μέρα. Με το σύντροφο μας, τους φίλους μας, την οικογένεια μας, τους συναδέλφους μας. Γιατί πως να το κάνουμε .. μαζί είμαστε πιο δυνατοί και εν τέλη πιο ευτυχισμένοι!

* Το catwalk πραγματοποιήθηε για τους σκοπούς του Make a Wish ( Κάνε μία ευχή Ελλάδος)

Υ.γ Μπορείς να μου στέλνεις στο Instagram ό,τι θες να συζητάμε μέσα από το... Annalyzing.