New food on the block! #SuperFoodBowlCameToConquer

Άννα Πρέλεβιτς
New food on the block! #SuperFoodBowlCameToConquer

Θα έχεις πετύχει στο Instagram τη νέα διατροφική τάση που έχει κατακλύσει τον κόσμο του well being.

Και ξέρεις ποια είναι τα τελευταία μεγάλα νέα στην food πιάτσα? Ότι τα TGI Fridays έχουν φέρει αυτή τη νέα τάση ΚΑΙ στην Ελλάδα! Τα φοβερά Superfood Bowls είναι επιτέλους εδώ και εγώ τα δοκίμασα πριν λίγες μέρες!

Ω ναι, τρία πεντανόστιμα super υγεινά, super energizing, super χορταστικά Superfood Bowls όπως βλέπεις και στην πάνω φωτογραφία. Αυτοί που με ξέρουν καλά, ξέρουν πως όταν με ενθουσιάζει κατι πρέπει να το δοκιμάσω σε όλες τις μορφές του, οπότε σήμερα θα σας μιλήσω και για τα 3 bowl και θα σας αποκαλύψω και ποιο ήταν το αγαπημένο μου.

IMG 6466

Bowl #1 : Το Power Bowl. Περιέχει σιτάρι , γλυκοπατάτα, μαριναρισμένα ψητά ντοματίνια, φύτρες φασολιού και Peanut Butter sauce (yummy).

Bowl #2: Το Ginger Green Bowl.Περιέχει ζεστή τρίχρωμη κινόα, μπρόκολο στη σχάρα, αβοκάντο, καβουρδισμένα αμύγδαλα, φρέσκια μέντα, μαριναρισμένα ψητά ντοματίνια και Ginger dressing.

Bowl #3: Το Farmers Bowl. Ένα λίγο πιο light γεύμα, με ζεστή τρίχρωμη κινόα, μπρόκολο στη σχάρα, λάχανο, γλυκοπατάτα, φρέσκια μέντα, καβουρδισμένα αμύγδαλα και Tangy Lemon dressing.

Αν με ρωτούσες ποιο μου άρεσε λιιιγο περισσότερο από τα άλλα θα σου έλεγα το Power Bowl επειδή λατρεύω την γλυκοπατάτα, το σιτάρι και το φυστικοβούτυρο. Και ενώ και τα 3 super bowl είναι θεωρητικά vegeterian (ότι πρέπει αν νηστεύεις), μπορείς αν θέλεις, όπως έκανα και εγώ, να προσθέσεις πρωτεΐνη. Οι επιλογές είναι: Σολωμός και ψητές γαρίδες, εναλλακτικά μοσχαρίσιο κρέας στη σχάρα.

35190313 23940 TGI SuperFoodsBowls Farmers Bowl

Όπως με βλέπεις και στη φώτο είμαι χαρούμενη .. ξεκάθαρα. Υπάρχει πλέον μία υγιεινή επιλογή στο αγαπημένο μου εστιατόριο που μου χαρίζει ένα πλήρες γεύμα σε ENA bowl με επιλογή πρώτων υλών που προσφέρουν πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες, έχουν αντιοξειδωτική δράση και ενισχύουν τον οργανισμό μου. A, μη ξεχνάμε και τα ΤΕΛΕΙΑ κοκτέιλ που διαθέτει το μαγαζί . Δεν θυμάμαι πως λεγόταν το δικό μου αλλά ήταν τόσο γευστικό που ήπια 2 .. χιχι.