Τα δικά μου beauty tips για να βγαίνεις τέλεια στις φωτογραφίες

Άννα Πρέλεβιτς
Τα δικά μου beauty tips για να βγαίνεις τέλεια στις φωτογραφίες

Tips που ακολουθώ και θα σου δώσουν φωτογένεια

Φωτογένεια .. αυτό το πράγμα που ακόμα και αν κάνεις γκριμάτσα, βγαίνει σούπερ η φώτο σου .. Εαν δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία ρίξε μια ματιά στα παρακάτω tips που έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια και θα δεις τη ζωή σου στα φιλμ να αλλάζει! :P

  1. Δείξε άνετη

Δηλαδή .. εκεί που κάθεσαι άνετη και ωραία, βλέπεις τη φωτογραφική και ποζάρεις σαν κόκαλο. Μην το κάνεις! Επίσης, συνήθως όταν μας φωτογραφίζουν, νιώθουμε αμηχανία με τα χέρια μας – άστα όσο πιο χαλαρά γίνεται!

IMG 9825
  1. Μη σκέφτεσαι τόσο!

Είτε έχεις τεράστιο κενό στα δόντια, λίγο πιο μεγάλη μύτη, κύκλους κλπ εκείνη τη στιγμή αν τα σκέφτεσαι φαίνεται μία αμηχανία στο αποτέλεσμα. Δεν είναι τυχαίο που οι καλύτερες φώτος βγαίνουν όταν δεν ξέρεις πως σε βγάζουν .. Γιατί δεν σκέφτεσαι!

  1. Καλό προφίλ

Διάλεξε το καλό σου προφιλ. Βέβαια, να ξέρεις πως ο γνωστός φωτογράφος μόδας Garance Gore αλλά και έρευνες λένε πως η αριστερή μας πλευρά είναι συνήθως καλύτερη. Τσέκαρε το λοιπόν!

IMG 9816
  1. Πήγαινε πίσω

Ποτέ μην κάθεσαι πολύ κοντά στην κάμερα σε μία ομαδική φώτο. Ειδικά αν είναι σελφι με 2 φίλες σου. Το κεφάλι σου θα φαίνεται τεράστιο σε σύγκριση με τις άλλες 2 και είναι κρίμα!

IMG 9826
  1. Φυσικό χαμόγελο

Αυτή είναι η καλύτερη συμβουλή για μια επιτυχημένη φωτογραφία. Σκέψου απλά ότι κοιτάς το αγαπημένο σου πρόσωπο. Η αλλιώς, κλείσε τα μάτια σου. Πάρε μια βαθιά ανάσα. Άνοιξε τα μάτια σου πριν ακούσεις το κλικ και χαμογέλα. Το χαμόγελο σου θα βγει πιο αληθινό και φυσικό από ποτέ ;-)

  1. Κρύψε τη γλώσσα σου.

Συγνώμη αυτό το έχω ακούσει πολλές φορές τον τελευταίο χρόνο, ακόμα και από φίλες μου οπότε πρέπει να το αναφέρω. Λένε λοιπόν πως όταν χαμογελάς και βάζεις τη γλώσσα σου πρόστα μέσα ( με κλειστό ή ανοιχτό στόμα ) βγαίνεις πιο όμορφη γιατί φαίνεται πως έχεις ζυγωματικά . Τώρα τι να πω; Δοκίμασε το και αν δεις διαφορά τέλεια (εγώ σε μενα δεν το έχω δει κάποιο διαφορετικό αποτέλεσμα)

  1. Φόρεσε λίγο κραγιόν

Ορισμένες φορές, οι φωτογραφίες φαίνονται πολύ “χλωμές” και άχρωμες. Ακόμα και αν δεν έχεις μακιγιάζ στο πρόσωπό σου, ένα διακριτικό κραγιόν θα κάνει τη διαφορά.

IMG 9824
  1. Κάνε πρόβα όταν είσαι μόνη σου

Δεν μιλάω για ώρες μπροστά από τον καθρέφτη αλλά δοκίμασε τις πόζες που κάνεις συνήθως όταν φωτογραφίζεσαι και δες αν μπορείς να κάνεις κάτι καλύτερο για να βγεις ακόμα καλύτερη!

  1. Κίνηση

Τώρα που καλοκαιριάζει και θα φοράμε τα υπέροχα καλοκαιρινά φορέματα μας, όταν είναι να βάλεις τη φώτο σου για το instagram δώσε "κίνηση." Σαν να χορεύεις μόνη σου και ας πατάει εκείνη τη στιγμη ο φωτογράφος σου άπειρα κλικ για να πετύχει τη σωστή στιγμή. Στο εγγυώμαι και το ρούχο θα βγει φανταστικό αλλά και εσύ που θα είσαι φυσική και καθόλου στημένη ;-)



Υ.γ Μπορείς να μου στέλνεις στο Instagram ό,τι θες να συζητάμε μέσα από το... Annalyzing.