To πιο εύκολο και υγιεινό smoothie που φτιάχνω κάθε καλοκαίρι με το αγαπημένο μου φρούτο!

Άννα Πρέλεβιτς
To πιο εύκολο και υγιεινό smoothie που φτιάχνω κάθε καλοκαίρι με το αγαπημένο μου φρούτο!

Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σου ένα λατρεμένο, φανταστικά υγιεινό, δροσερό, γευστικό summer smoothie που περιέχει ένα από τα αγαπημένα μου καλοκαιρινά φρούτα.. τον ανανά! Και όχι δεν θα με δείς να κόβω ανανά (δεν το έχω κάνει ποτέ μη με ρωτήσεις πως γίνεται). Eυτυχώς υπάρχει ο Del Monte ανανάς σε κομμάτια (ή και σε φέτες αν το προτιμάς) σε φυσικό χυμό και έτσι είναι έτοιμος για σερβίρισμα αλλά και τόοοσο γευστικός!

Άκου εδώ μία τέλεια πληροφορία. Η Del Monte είναι η ΜΟΝΗ εταιρία της αγοράς που έχει τον φρέσκο ανανά σε 100% φυσικό χυμό. Μία πολύ υγιεινή επιλογή για ένα ελαφρύ επιδόρπιο που όμως χρησιμοποιείται και σε πολλές περιστάσεις. Σου δίνω κάποιες ιδέες..

- Σε γλυκά, φτιάχνεις και τέλειο κεικ! ;-)

- Φαγητά, όπως είναι οι ethnic κουζίνες

- Ως συνοδευτικό γιαουρτιού αλλά και παγωτού

- Κοκτέιλ και ποτά, καλή ώρα όπως το δικό μου smoothie σήμερα

και ... είναι διαθέσιμο όλο το χρόνο και όχι μόνο την περίοδο του καλοκαιριού J

Πίσω τώρα στη συνταγή για το smoothie. Εκτός από τον φρέσκο ανανά σε φέτες Del Monte τα υπόλοιπα υλικά που θα χρειαστείς για αυτό το υπέροχα υγιεινό και πεντανόστιμο smoothie είναι:

  1. Μία κ.στζιντζερ σε σκόνη.

Το Τζίντζερ έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού και αναπνευστικού συστήματος αλλά και στην πέψη.

  1. Μέλι ( 4 κ.σ)
  2. Μισό λεμόνι
  3. Πράσινο Τσάι (χωρίς ζάχαρη)

Εάν δεν έχεις, μπορείς να βάλεις απλό νερό. Η κονσέρβα Del Monte περιέχει αρκετό φυσικό χυμό ανανά μέσα οπότε δεν χρειάζεται να προσθέσεις πολύ υγρό στοιχείο για να μη σου βγει πολύ νερουλό το smoothie μετά!

  1. 2 παγάκια για να είναι ακόμα πιο δροσερό
9999

Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να προκύψει ένα τέλειο, ομοιογενές μείγμα ! Ένα smoothie που κυριολεκτικά χρειάζεσαι 2 λεπτά για να το φτιάξεις, παίρνεις όλες τις βιταμίνες που χρειάζεσαι, σε «κρατάει», είναι δροσερό, υγιεινό, δυναμωτικό και ότι πρέπει για το καλοκαίρι!

Περιμένω εντυπώσεις.

999777