Μία μέρα γεμάτη ΕΛΠΙΔΑ!

Άννα Πρέλεβιτς
Μία μέρα γεμάτη ΕΛΠΙΔΑ!

Η Κυριακή που πέρασε ήταν μία υπέροχη μέρα, ηλιόλουστη και ελπιδοφόρα!

Βρέθηκα στο Ζάππειο και έτρεξα για 5η συνεχόμενη χρονιά κατά του Καρκίνου του Μαστού, στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός κοινωνικού χαρακτήρα, Greece Race for the Cure, που διοργανώνει για 11η χρονιά ο σύλλογος «Άλμα Ζωής».

Δεν σου κρύβω πως κάθε Σεπτέμβριο ανυπομονώ για αυτή την Κυριακή γιατί με γεμίζει απίστευτη δύναμη και αισιοδοξία. Να τρέχεις ανάμεσα σε τόσες γυναίκες survivors. Γυναίκες που έχουν βγει νικήτριες από αυτή τη δυσάρεστη εμπειρία και να γιορτάζεις μαζί τους τη ζωή, την ελπίδα και τη δύναμη.

Γυναίκες, άντρες και παιδάκια ενωθήκαμε και τρέξαμε για τη μαμά, τη φίλη, την αδερφή που δοκιμάστηκε ή δοκιμάζεται από αυτή τη νόσο, με σκοπό να λειτουργήσουμε ως φωνή προς όλες όσες πρέπει να ενημερωθούν για την πρόληψη, την αυτοεξέταση και την έγκαιρη διάγνωση η οποία σώζει ζωές!

Κορίτσια, είμαστε πολύ δυνατά πλάσματα .. και όταν είμαστε ενωμένες, είμαστε ανίκητες! Ραντεβού του χρόνου! <3

* Εκτός από τη συμβολική σημασία της διοργάνωσης, το Greece Race for the Cure έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα, αφού τα έσοδα χρηματοδοτούν κάθε χρόνο τα προγράμματα του "Αλμα Ζωής" που είναι ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού.