Το ΑΠΟΛΥΤΟ μυστικό μου για να μυρίζεις υπέροχα από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Άννα Πρέλεβιτς
Το ΑΠΟΛΥΤΟ μυστικό μου για να μυρίζεις υπέροχα από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Μαντεύεις ποιο είναι; 

Αυτό που μου αρέσει, είναι ότι μέσα από το blog μου στο queen.gr μου δίνεται η ευκαιρία να σας γράφω καθημερινά και να γνωριζόμαστε καλύτερα μεταξύ μας.

Σήμερα θα σας μιλήσω για τον έρωτα ή μάλλον τη «λατρεία» που έχω στις όμορφες μυρωδιές και έχω την αίσθηση πως ταυτιζόμαστε όλες απόλυτα πάνω σε αυτό το θέμα!

Στο σπίτι μου αρέσει να δημιουργώ γωνιές με αρωματικά κεριά, στο μπάνιο μου πάλι θα βρεις δεκάδες body sprays και αρώματα.

Κι αν ποτέ σε πάω βόλτα με το αυτοκίνητό μου, θα έχεις minimum τρεις επιλογές αρωμάτων για να διαλέξεις.

Οπότε καταλαβαίνεις, πως δεν θα μπορούσα να μην έχω μανία και με τα ρούχα μου. Θέλω να μοσχοβολάνε... συνέχεια!

Αν το άρωμα του ρούχου μου δεν μου φτιάχνει τη διάθεση, δεν θέλω καν να το φορέσω και κατά συνέπεια - όπως μου έχει τύχει αρκετές φορές- δεν φοράω το outfit που είχα στο μυαλό μου για εκείνη τη μέρα (με καταλαβαίνεται κορίτσια).

Διάβασα πριν από μερικά χρόνια πως μια μυρωδιά μπορεί να μας ταξιδέψει, να ξυπνήσει συναισθήματα και μνήμες και να επηρεάσει τη συμπεριφορά μας. Και αναρωτιέμαι .. γιατί να μην μυρίζουν όλα γύρω μας πάντα υπέροχα; Ειδικά τα ρούχα μας που τα φοράμε όλη μέρα!

mera

Από την πρώτη στιγμή που έμεινα μόνη μου, στα 17, ήθελα τα ρούχα μου να μυρίζουν όπως μύριζαν όταν έμενα με την μαμά μου ... να έχουν αυτό το άρωμα της καθαριότητας και της φρεσκάδας που αυτομάτως σου δημιουργεί την αίσθηση της χαράς και της ευτυχίας!

Έχω δοκιμάσει όλα τα μαλακτικά του εμπορίου. Αλήθεια σου λέω, σκέφτηκα κάποια στιγμή πως θα μπορούσα να το κάνω και επάγγελμα :P

Είμαι τρισευτυχισμένη που επιτέλους έχω βρει αυτό το μαλακτικό που προσφέρει το μαγικό αποτέλεσμα που επιθυμώ στα ρούχα αλλά και τη διάθεσή μου.

Αναφέρομαι στο νέο, υπερσυμπυκνωμένο Cajoline Intense που, για καλή μας τύχη είναι διαθέσιμο σε 3 υπέροχα αρώματα: Το Passion Gourmande με μαγευτικά αρώματα από γλυκά άνθη , βανίλια και μπαχαρικά. Το Tresor d’ orient που είναι από τα πολύ αγαπημένα μου, η μυρωδιά του σε ταξιδεύει σε εξωτικά μέρη της Ανατολής.

Οσο για το Tourbillion de Fraicheur , σου προσφέρει μια έκρηξη φρεσκάδας!

Πίστεψέ με όταν σου λέω, δεν θα ξέρεις ποιο να πρωτοχρησιμοποιείς για τα ρούχα σου!

Το άρωμά τους σε ταξιδεύει σε ένα μέρος που έχει χαρούμενα πράσινα λιβάδια, μονόκερους και ουράνια τόξα.

ourania toksa

Και το καλύτερο; Τα ρούχα μυρίζουν έντονα για μέρες!

Από εμένα, είναι ΝΑΙ!