Το #1 μυστικό μου για λεύκα δόντια και λαμπερό χαμόγελο! (Διαγωνισμός)

Άννα Πρέλεβιτς
Το #1 μυστικό μου για λεύκα δόντια και λαμπερό χαμόγελο!  (Διαγωνισμός)

'Εχω έναν σούπερ wow διαγωνισμό για εσένα.

Το χαμόγελό μου είναι αυτό που με κάνει να αισθάνομαι όμορφη και να ποζάρω με αυτοπεποίθηση σε κάθε φωτογραφία. Είναι το “ατού” κάθε γυναίκας και το μυστικό που μπορεί να εκτοξεύσει την εμφάνιση μας.

Μου πήρε χρόνια να καταλάβω πως το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για ένα αστραφτερό χαμόγελο είναι να επενδύσεις στη σωστή οδοντόβουρτσα.

Τα τελευταία 24ώρα είμαι απίστευτα ενθουσιασμένη .. Ο λόγος; Το new entry στο μπάνιο μου (φαίνεται ο ενθουσιασμός και στις φωτογραφίες J) ! Η νέα ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 ήρθε για να μείνει στη ζωή μου. Όχι μόνο γιατί έχει απλοποιήσει και τελειοποιήσει το βούρτσισμα των δοντιών μου, αλλά επειδή μέσα σε μόλις 1 εβδομάδα έχω παρατηρήσει πως τα δόντια μου είναι πιο λευκά! Νιώθω σαν να έχω ένα μαγικό ραβδί στο σπίτι μου!

Είσαι έτοιμη να ακούσεις και τα υπόλοιπα «μαγικά” κόλπα που κάνει;

prele
  1. Είναι «έξυπνη» οδοντόβουρτσα. Μέσω της τεχνολογίας BrushSync μας ενημερώνει πότε ήρθε η ώρα να αντικαταστήσουμε την κεφαλή βουρτσίσματος (μετά από 3 μήνες περίπου).
  2. Ακόμη, μέσω της τεχνολογίας BrushSync, επιλέγει αυτόματα την κατάλληλη λειτουργία και ένταση καθαρισμού ανάλογα με την κεφαλή βουρτσίσματος που έχεις επιλέξει
  3. Σε ειδοποιεί όταν πιέζεις πολύ δυνατά τα δόντια ή τα ούλα σου.
  4. Ανάλογα με τις ανάγκες σου μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στις 3 λειτουργίες της:Λεύκανση, Καταπολέμηση της πλάκας ή Φροντίδα των ούλων. Φοβερό;! Περιέχει ΚΑΙ 3 ρυθμίσεις έντασης.
  5. Αφαιρεί 7 φορές περισσότερη πλάκα σε σχέση με μία συμβατική οδοντόβουρτσα
  6. Βελτιώνει αποδεδειγμένα έως και 100% την υγεία των ούλων χαρίζοντας ένα πιο υγιές και πιο λευκό χαμόγελο
  7. Περιέχει θήκη ταξιδιού.. όχι που θα σου πρότεινα οδοντόβουρτσα που δεν έχει δική τηςθηκούλα τώρα που έρχονται τα Χριστούγεννα και θα κάνεις τα 3ημεράκια σου!

Νιώθω σαν να μου ήρθε μία οδοντόβουρτσα από το μέλλον .. μόνο τοστ που δεν φτιάχνει J Θέλω αυτά τα Χριστούγεννα να κλέψεις και εσύ την παράσταση με το χαμόγελο σου, και για αυτό και με μεγάλη χαρά κάνω αυτόν τον διαγωνισμό και 2 θα είναι οι νικητές που θα κερδίσουν από 1 Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 .