Τα beauty tips μου για το καλοκαίρι που έρχεται!

Άννα Πρέλεβιτς
Τα beauty tips μου για το καλοκαίρι που έρχεται!

Tips για το ξυραφάκι σου αλλά και γιατί πρέπει να βάζεις τα μανό στο ψυγείο

Κορίτσια μου! Καλοκαίριασε! Φέτος λίγο νωρίτερα απ ότι έχω συνηθίσει. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες, πρώτη φορά στη ζωή μου έκανα την πρώτη μου βουτιά στη θάλασσα Μάιο μήνα! Ήμουν διστακτική στην αρχή αλλά με το που βούτηξα βγήκα από το νερό μετά από μισή ώρα .. ήταν υπέροχα!

Γράφω το σημερινό άρθρο γιατί η θερμοκρασία έχει ανέβει και πρέπει σιγά σιγά να κάνουμε κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητα μας. Μοιράζομαι παρακάτω κάποια tips που έχω ανακαλύψει τα τελευταία χρόνια και που μου έχουν λύσει μικρο προβληματάκιαπου μπορεί να αντιμετώπιζα τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες!

Βάλε τα βερνίκια νυχιών στο ψυγείο

Πάντα αναρωτιόμουν γιατί το καλοκαίρι όταν βάφω τα νύχια μου μόνη στο σπίτι δημιουργούνται αυτές οι ενοχλητικές φουσκαλίτσες στο χρώμα αφού τα βάψω. Η υψηλή θερμοκρασία το καλοκαίρι πήζουν τα βερνίκια. Προφανώς και δεν χωράνε όλα στο ψυγείο οπότε αρκεί να βάλεις το βερνίκι που θα χρησιμοποιήσεις στο ψυγείο μια ώρα πριν το εφαρμόσεις στα νύχια σου.

Ξυραφάκι και λάδι

Για να μην αλλάζεις κάθε δύο μέρες ξυραφάκι μπορείς να του ρίχνεις μια σταγόνα λάδι αφού το χρησιμοποιήσεις για να μην σκουριάσει και σου προκαλέσει μόλυνση.

Primer S.O.S

Ναι, το καλοκαίρι δεν βαφόμαστε τόσο γιατί έχουμε μαυρίσει και γενικότερα νιώθουμε λίγο πιο Λατίνες αλλά πόσο ενοχλητικό όταν την ημέρα που θα αποφασίσεις να βαφτείς λίγο περισσότερο και να βάλεις το ωραίο σου το makeup να το νιώθεις να «λιώνει» στην επιδερμίδα σου μετά από μίση ώρα στο club που έχεις βγει για ποτό! Υπάρχει όμως λύση και για αυτό! Primers! Το εφαρμόζεις σε όλο το πρόσωπο (και στα μάτια, δεν θέλεις να λιώνει και η σκιά) πριν ξεκινήσεις να βάφεσαι. Κρατάει το μακιγιάζ στη θέση του για ώρες ;-)

Αντιηλιακό!

Έχεις κουραστεί να ακούς συνέχεια το πόσο σημαντικό είναι το αντηλιακό προσώπου χειμώνα καλοκαίρι. Αλλά τι να κάνω που πηγαίνω παραλία και σας βλέπω να βάζετε τα λαδάκια σας και στο πρόσωπο όμως καμία απολύτως προστασία! Κορίτσια, 50 SPF αντηλιακή προστασία στο πρόσωπο ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ.. ο μελλοντικός 50χρονός εαυτός σου θα σε ευχαριστεί που δεν θα έχει ρυτίδες (που κυρίως προκαλούνται από τις ακτινοβολίες του ήλιου!)

xxx

‘Αννα



Υ.γ Μπορείς να μου στέλνεις στο Instagram ό,τι θες να συζητάμε μέσα από το... Annalyzing.