«Δωρεάν» shopping therapy στο The Mall Athens!

Άννα Πρέλεβιτς
«Δωρεάν» shopping therapy στο The Mall Athens!

Τα καλύτερα καλοκαιρινά νέα!

Σας έχω εκπληκτικά νέα! Αφορά τη διασκέδαση, το shopping, το φαγητό και κάπου εκεί ανάμεσα φιγουράρει και η λέξη «δωρεάν» ! Wait for it όμως θα σε κρατήσω λίγο σε αγωνία!

Είχα ξεχάσει εντελώς πως ξεκινάει η περίοδο εκπτώσεων .. με το που ενημερώθηκα έφυγα τρέχοντας για το The Mall Athens που έχει όλα τα αγαπημένα μου καταστήματα και ξέρω πως ό,τι και αν γίνει, πάντα θα γυρίσω σπίτι με τέλεια ανανεωμένη γκαρνταρόμπα!

Και τι μαθαίνω με το που φτάνω; Πως μέχρι 31/07 το PARKING του The Mall Athens είναι δωρεάνΑφού απολαύσεις το φαγητό ή τον καφέ σου(με αγορές άνω των 5 ευρώ), αφού κάνεις τα ψώνια σου (με αγορές άνω των 20 ευρώ) ή μετά από την προβολή της αγαπημένης σου ταινίας, δεν έχεις να σκεφτείς πως φεύγοντας έχεις και ένα PARKING να πληρώσεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να βγεις κερδισμένος είναι να δείξεις την απόδειξη αγοράς σου σε ένα από τα 3 σημεία στο εμπορικό κέντρο. Τέλειο; Ένας λόγος παραπάνω να κάνεις όοολες τις δουλίτσες σου στο The Mall Athens!

Όπως καταλαβαίνεις έκανα τις βόλτες μου με την ησυχία μου ..

hsyxia
magaziaaa
oakaka
mperdeuyetis
epipedo 0


Επισκέφτηκα πολλά ... πολλά μαγαζιά


Έκανα και ένα μικρό break να πιω τη βιταμίνη μου στον υπέροχο εξωτερικό χώρο του εμπορικού με θέα το ΟΑΚΑ ..


Και στο τέλος πριν αναχωρήσω για το σπίτι έκανα μία μικρή στάση για να ακυρώσω το εισιτήριο του PARKING. Υπάρχουν 3 σημεία στο εμπορικό κέντρο, στα βάζω από κάτω για να μη μπερδευτείς!


1. Γραφείο Στάθμευσης στο Επίπεδο 0
2. Γραφείο Πληροφοριών στο Επίπεδο 2
3. Στο ειδικά διαμορφωμένο Stage στο Επίπεδο 0


Απολαύστε το “δωρεάν” shopping therapy σας!