Η επιλογή που πρέπει να κάνεις για μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή

Κατερίνα Ευαγγελινού
Η επιλογή που πρέπει να κάνεις για μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή

Εγώ πάντως την έκανα!

Αδιαμφισβήτητα τα μακαρόνια είναι από τα δημοφιλέστερα πιάτα παγκοσμίως. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία στον τρόπο που θα μαγειρέψουμε μια μακαρονάδα!

Προσωπικά αγαπώ όλα τα είδη ζυμαρικών και σε όλες τις εκδοχές τους. Εντάξει! Μπορεί να αγαπώ λίγο παραπάνω τον απλό παραδοσιακό τρόπο, μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα ή με κιμά. Είμαι σίγουρη ότι σε έχω κάνει να τα λιγουρεύεσαι! Όχι και άδικα!

Σε αυτό το σημείο θα σου εκμυστηρευτώ κάτι. Παλαιότερα προσπαθούσα να αποφύγω τα ζυμαρικά γιατί προσέχω την διατροφή μου και ήθελα να τρώω τροφές που μου προσφέρουν καλά διατροφικά στοιχεία. Τώρα όμως μπορώ να τα απολαμβάνω αρκετά συχνά! Το ίδιο μπορείς να κάνεις και εσύ εάν προσέχεις την διατροφή σου. Στο επιβεβαιώνω και με την ιδιότητα της διαιτολόγου. Αρκεί να επιλέξεις τα σωστά ζυμαρικά, δηλαδή ολικής άλεσης. Όταν όμως θέλω να απολαύσω ολικής, θέλω να είναι αυθεντικά ολικής άλεσης. Με το σκούρο χρώμα τους, την πλούσια γεύση τους και να είναι υγιεινά και ωφέλιμα για τον οργανισμό μου.

kat mel

Τα Melissa ολικής άλεσης μπορεί να άλλαξαν συσκευασία αλλά έχουν την ίδια απολαυστική γεύση, αυτή που γνωρίζουμε και έχουμε αγαπήσει! Το σημαντικό είναι ότι μας χορταίνουν για περισσότερη ώρα και έτσι μειώνουμε το τσιμπολόγημα. Για σένα που προσέχεις λίγο παραπάνω και γυμνάζεσαι, η σειρά της Melissa ολικής άλεσης αποτελεί πηγή πρωτεϊνών και φυτικών ινών. Οπότε μπορείς να επιλέξεις τα ζυμαρικά που προτιμάς περισσότερο και να τα μαγειρέψεις με την αγαπημένη σου σάλτσα!

melissa

Τα Melissa ολικής άλεσης φέρνουν κοντά σου όλα τα οφέλη μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής!



Περιμένω τις εντυπώσεις σου στην προσωπική μου σελίδα στο Instagram: